Ingezonden

Hoe wedtips je kunnen helpen

Als liefhebber van AZ Alkmaar sta je natuurlijk vaak langs de velden om je favoriete ploeg aan te moedigen. Met een schitterende trackrecord van resultaten de afgelopen decennia, is het altijd een ploeg waar de rest van de Eredivisie rekening mee moet houden. Je zal het vast wel weten, maar in de afgelopen 15 jaar zijn ze namelijk maar liefst 11 keer in de top 5 geëindigd met als absolute hoogtepunt de titel in 2009.

Wedstrijd na wedstrijd probeer je ze naar de overwinning te schreeuwen en met het nieuwe seizoen dat van start is gegaan, maakt je cluppie weer jacht op de titel dit seizoen. Als jij jouw voetbalbeleving nog wat leuker en spannender wilt maken, is er natuurlijk de mogelijkheid om te wedden op AZ Alkmaar. Dit via diverse bookmakers in Nederland, die een uitgebreid sportsbook aanbieden.

Als advies willen we je meegeven om wedtips te gebruiken. Waarom? Dat gaan we je nu uitleggen!

Onafhankelijk advies

Wedtips zijn zoals de omschrijving al zegt tips voor wedstrijden waarop je kunt wedden. Je hoopt natuurlijk dat AZ Alkmaar altijd als dé ploeg aangewezen wordt die een aanstaande wedstrijd zal winnen. Maar laten we wel realistisch blijven, dat zal niet altijd gebeuren. Als je normaliter blind op je club inzet, bewonderen we je loyaliteit, maar als het om je eigen portemonnee gaat is het beter rationeel te zijn.

De wedtips worden onafhankelijk opgesteld door kenners van de sport. Zij kijken naar de historische prestaties, actuele statistieken, het laatste nieuws, situaties bij clubs en nog veel meer. Dit wordt meegenomen in het opstellen van een wedtip, waardoor jij het uitzoekwerk niet hoeft te doen. Daarbij kijken de professionals ook kritisch naar de beste quoteringen om op basis daarvan een goede suggestie te doen.

Gebruik de gratis wedtips

De wedtips beperken zich vanzelfsprekend niet uitsluitend tot AZ Alkmaar, maar gaan over het gehele voetbal. Dit in binnen- en buitenland, waardoor er ook wedstrijden tussen kunnen zitten die je normaliter helemaal niet zou volgen. Hoeft ook zeker niet, maar dat sluit een goede weddenschap natuurlijk niet uit.

Nu is een wedtip een tip, dus het biedt geen garantie op daadwerkelijk winst. Wel is het dermate goed onderbouwd, dat het een goede kans van slagen heeft. Als je merkt dat je geregeld inzet op wedstrijden die je telkens niks opleveren, kan het verstandig zijn om wedtips te gebruiken. Ze zijn geheel gratis en geven je een duwtje in de rug.

Het bespaart je een hoop tijd, want al het uitzoekwerk is al gedaan. Neem de wedtip over en zet in. Nadien is het natuurlijk hopen dat de wedstrijd zo uitpakt als waarop je hebt ingezet en indien dat het geval is, krijg je jouw inzet met wat extra’s terug naargelang de odds. Wedtips kunnen je zeker helpen om meer uit jouw voetbalbeleving te halen. Het is wel noodzakelijk dat je openstaat voor meer dan alleen AZ Alkmaar, wat vast het geval is: het gaat immers om jouw portemonnee!

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

    Comments are closed.

    0 %