Elftal en Technische staf

Hobie Verhulst vervanger van Rody de Boer

Hobie Verhulst wordt de vervanger van Rody de Boer, dat maakt AZ zojuist bekend via de eigen kanalen. De Alkmaarders bevestigen dat De Boer voor een seizoen wordt verhuurd aan De Graafschap en dat Verhulst zijn vervanger wordt. De 27-jarige keeper zal voor een seizoen tekenen in de Kaasstad.

Alkmaar is bekend terrein voor Verhulst. De 27-jarige doelman doorliep namelijk de jeugdopeleiding maar wist niet door te breken in het eerste elftal. Via MVV, Volendam en Go Ahead Eagles keer de 27-doelman nu dus terug op het oude nest. Bij laatstgenoemde club liep zijn contract af, waardoor AZ geen transfersom hoeft te betalen.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant