Ingezonden

Het laatste AZ nieuws

Na de vijfde plek van vorig jaar werkt AZ dit seizoen aan eerherstel. De club uit Alkmaar is bezig aan een mooie reeks in de Conference League en strijdt in de Eredivisie mee om de bovenste plekken. Duizenden supporters volgen deze ontwikkelingen en het laatste AZ nieuws op de voet via AZFanpage.nl.

Na de vijfde plek van vorig jaar werkt AZ dit seizoen aan eerherstel. De club uit Alkmaar is bezig aan een mooie reeks in de Conference League en strijdt in de Eredivisie mee om de bovenste plekken. Duizenden supporters volgen deze ontwikkelingen en het laatste AZ nieuws op de voet via AZFanpage.nl.

Het laatste AZ nieuws

Al 22 jaar brengt deze website het AZ nieuws vanuit de blik van de supporter. Niet alleen is AZFanpage de oudste supporterswebsite van AZ, maar ook degene met het grootste publiek. Jaarlijks weten honderdduizenden bezoekers de website te vinden, waarvan een groot deel AZ-supporter is. Andere mensen gebruiken de informatie om te wedden op voetbal. Het voetbalnieuws is daarbij erg belangrijk, zodat je weet op welke uitslagen je kunt wedden bij de verschillende bookmakers. Populair is bijvoorbeeld bij Unibet gokken.

Bezoekers van AZFanpage lezen de eigen geschreven artikelen en volgen hun favoriete club op verschillende manieren. De website brengt wedstrijdverslagen van AZ, fotoreportages, columns, een podcast en het laatste nieuws over AZ jeugdopleiding. AZFanpage is een van de weinige media die ook de jeugdspelers van AZ op de voet volgt. Dit is extra leuk, omdat veel talenten later het eerste halen of zelfs doorstromen naar het Nederlands elftal. Volgers van het eerste uur kunnen die ontwikkeling vanaf het begin meemaken.

Transfernieuws AZ

De vele talenten maken het extra leuk om AZ nieuws te volgen. De laatste jaren zagen we grote beloftes als Owen Wijndal, Myron Boadu, Calvin Stengs, Teun Koopmeiners en Thomas Ouwejan doorbreken in het eerste elftal. Maar zij worden ook nadrukkelijk in de gaten gehouden door scouts van andere clubs. De AZ transfergeruchten zijn daarom nooit ver weg. Doet een speler het goed, dan worden er al snel mogelijke nieuwe werkgevers genoemd. Dat is nou eenmaal hoe het gaat in het voetbal.

In de transferperiodes worden de knopen doorgehakt en kunnen we de balans opmaken over de selectie. Gelukkkig weet het scoutingsapparaat van AZ vaak goede vervangers te halen, zoals succesvolle aankopen uit de laatste jaren Jesper Karlsson, Bruno Martins Indi, Vangelis Pavlidis en Riechedly Bazoer. Dat is AZ transfernieuws waar de supporters blij van worden.

Meer AZ nieuws

Maar het nieuws over AZ houdt nooit op. Met de Eredivisie-wedstrijden in het weekend en de Europese wedstrijden doordeweeks gebeurt er genoeg op het veld. De prestaties en de uitslagen zijn natuurlijk het belangrijkst, maar ook in bredere zin is AZ een leuke club om te volgen. Ieder jaar staan ze in Alkmaar voor nieuwe uitdagingen. De vijfde plaats betekende vorig seizoen een teleurstellende positie, maar gezien de vele uitgaande transfers kon het wel op begrip rekenen van de achterban. Zij laten AZ nooit in de steek.

Dit jaar strijdt AZ weer volop mee om de bovenste drie plekken, zoals het de laatste vijf jaar heeft gedaan. De nieuwe spelers en de constante strijd om in de top te blijven houden het leuk om het laatste AZ nieuws te blijven volgen. Zorg dus dat je als echte fan op de hoogte blijft!

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

    Comments are closed.

    0 %