Wandelgangen

‘Hertha BSC denkt aan Vangelis Pavlidis’

Vangelis Pavlidis staat hoog op het verlanglijstje van Hertha BSC

De Duitse (en heel lang) slapende reus Hertha BSC denkt eraan om een poging te wagen om Vangelis Pavlidis naar Berlijn te halen. De Duitsers zouden volgens het Griekse Sport24 in de winterstop wel eens aan kunnen kloppen voor een overname van de spits.

Transfer in winter of zomer

Nu het wederom niet volgens verwachting gaat in Berlijn zou Technisch Directeur Freddy Bobic zijn pijlen hebben gericht op Pavlidis om de club uit de onderste regionen van de Bundesliga te kunnen krijgen. Volgens de Griekse site zou geld geen probleem moeten zijn voor Hertha, maar weten ze in Berlijn ook wel dat AZ niet zit te wachten op een transfer in januari. Daarom zou het ook bereid zijn om te wachten tot in de zomer om de Alkmaarders en Pavlidis te verleiden tot een transfer.

20 miljoen voor Vangelis Pavlidis?

In een eerder bericht van Sport24 wordt gemeld dat AZ eind vorig seizoen een bod van 12 miljoen zou hebben geweigerd van Salernitana en dat AZ daarna zijn contract heeft opgewaardeerd zodat ze minimaal 20 miljoen zouden kunnen vragen. Dit zou dan ook weer de reden zijn dat Club Brugge uiteindelijk geen poging heeft gewaagd om Vangelis Pavlidis binnen te halen.

Omdat de bronnen bij dit artikel niet 100% betrouwbaar zijn plaatsen wij dit artikel in ‘in de wandelgangen’. Deze dien je dus te nemen met een korreltje zout, maar het is relevant genoeg om met jullie te delen.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %