Columns

Herry en Berry zien overstap naar Feyenoord niet zitten

Herry en Berry blijven voorlopig in dienst van AZ. Het duo werd recent benaderd door Feyenoord, maar zien een overstap naar De Kuip voorlopig niet zitten. “Dit lijkt ons niet het juiste moment om de stap te maken”, geeft Herry desgevraagd aan.

“Het zou beter zijn om eerst de stap naar het buitenland te maken, daar te mislukken, en dan naar Alkmaar aan de Maas te verkassen”, vult Berry aan. Het afketsen van een transfer van de mascottes is een streep door de rekening van Dennis te Kloese en de zijnen.

“Wij hadden goede hoop het duo vast te kunnen leggen”, is de eerste reactie van de directeur. “Wij doen er de laatste jaren alles aan om het succesvolle beleid van AZ te kopieren. Het begon natuurlijk met het aantrekken van Slot, waarna Pusic, Stam, Til, Jahanbakhsh, Idrissi, Taabouni en Stengs volgden. Met Trauner, Aursnes, Pedersen en Bullaude hebben we ook nog groot deel van de Alkmaarse scoutingslijst weten binnen te halen. Een overstap van Herry en Berry was de kroon geweest op ons werk.”

Foto: Pro Shots | Toon Dompeling

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

    Comments are closed.

    0 %