Overig nieuws

Help mee, geef Kerwin een toekomst

Op zijn vierendertigste verjaardag kreeg Kerwin te horen dat hij ongeneselijk ziek was en nog maar een maand of drie te leven had. Zijn zoontje Karsten was op dat moment pas tweeëneenhalve maand oud.

Kerwin wilde in elk geval één keer beleven waar je als vader van droomt: met zijn zoon naar een voetbalwedstrijd van zijn club AZ. De club werkte fantastisch mee. Als VIPs werden ze ontvangen, ze ontmoetten de spelers, die uitgebreid de tijd voor hen namen; Kerwin mocht zelfs even mee de kleedkamer in. Een onvergetelijke dag voor Kerwin en zijn gezin én … AZ won die dag met 3-0 van FC Utrecht.

Na een medische zoektocht is Kerwin daarna in Spanje behandeld met immuuntherapie, met een verbluffend resultaat; waardoor hij er nu, bijna drie jaar later, nog steeds is. Maar helaas werkt de immuuntherapie niet meer. Daarom is Kerwin in Duitsland gestart met een nieuwe behandeling met tumorvaccin waar hij zijn hoop op heeft gevestigd. Dit is de allernieuwste ontwikkeling op oncologisch gebied en in Nederland nog niet beschikbaar.

Om deze behandeling te bekostigen heeft hij veel geld nodig. Dit hoopt hij via crowdfunding bij elkaar te krijgen. Wil je alsjeblieft doneren zodat Kerwin een toekomst krijgt waarin hij hopelijk nog vaak samen met Karsten naar AZ kan gaan.

Meer informatie over Kerwin zijn medische zoektocht vind je in zijn blog.

Doneren kun je via de link naar zijn doneeractie navigerendooroncologie.blogspot.com

EN crowdfund pagina: https://www.geef.nl/nl/actie/kerwin om Kerwin te helpen aan het gepersonaliseerde vaccin.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant