19-09-2020: AZ - VVV Venlo Eredivisie seizoen 2020-2021 L-R Pantelis Hatzidiakos of AZ Alkmaar
Elftal en Technische staf

Hatzidiakos na charge Berghuis voorlopig buitenspel

Pantelis Hatzidiakos moet de komende maanden geblesseerd toekijken als gevolg van de charge van Steven Berghuis tijdens AZ-Feyenoord. De oud-AZ’er reageerde in de slotfase van de topper zijn frustraties af op Hatzidiakos door de Griek keihard tegen de knie te trappen. De buitenspeler kwam weg met slechts geel en de verdediger kon de wedstrijd uitspelen.

De week daarna stond hij tegen Vitesse ook nog op het veld, maar de klachten namen na de wedstrijd tegen de Arnhemmers toe. Onderzoek heeft uitgewezen dat Hatzidiakos voorlopig niet in actie kan komen, waarbij moet worden uitgegaan van een afwezigheid van enkele maanden.

Koopmeiners

Het is niet de eerste keer dat Berghuis zijn frustraties niet de baas is. Vorig seizoen ging de oud-AZ’er ook al over de schreef toen hij probeerde Teun Koopmeiners een ongeluk te schoppen. Gelukkig kwam de aanvoerder er in De Kuip zonder veel kleerscheuren vanaf, maar dat geldt dus niet voor Hatizidiakos.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant