Wedden op voetbal

Wedstrijden

Hattrick Druijf in voetbalshow AZ – Jong AZ

AZ en Jong AZ hebben het publiek tijdens de jaarlijkse fandag op een heus voetbalfeest getrakteerd. In het eigen stadion eindigde de vriendschappelijke krachtmeting in een 4-3 overwinning voor het eerste.

Mats Seuntjens opende de score voor rust. De middenvelder kopte een haarfijne hoekschop van aanwinst Marko Vejinovic tegen de touwen.

Hattrick

Na de pauze zorgde Ferdy Druijf voor vuurwerk. De spits van Jong AZ produceerde een glaszuivere hattrick, door Gino Coutinho driemaal het nakijken te geven. Tussendoor scoorden Fred Friday en Guus Til aan de overkant.

Drie minuten voor tijd – de wedstrijd duurde slechts zestig minuten – maakte Friday ook de winnende, na gestuntel in de achterhoede bij de equipe van Martin Haar.

Aanvoerder Ron Vlaar en topscorer Wout Weghorst kregen geen speeltijd. Ook de spelers die afgelopen week te horen kregen dat er geen toekomst meer voor hen in Alkmaar is, kwamen niet in actie.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Brian Wijker
Over de schrijver

Sinds de zomer van 2014 werkzaam voor deze website. Is vaak te vinden op de perstribune bij thuis- en uitwedstrijden van AZ. Brian is ook redacteur bij In de Hekken en werkt als Freelancer bij het Noordhollands Dagblad. Volg Brian op twitter: @BrianWijker

6 Comments

Comments are closed.
  • Avatar
  • Avatar
    • Avatar
  • Avatar