Wedden op voetbal

Supporterszaken

Harde kern en AZ in gesprek na boycot

Op de Facebookpagina van Supportersbeweging Victoria Alkmaar valt vandaag te lezen dat de noodkreet in de vorm van de boycot tegen NAC is doorgedrongen bij club, gemeente en politie.

De supportersvereniging kreeg maandag een uitnodiging van de club om samen met Alkmaar Fanatics en de SV AZ te komen praten over zaken die dwars zitten. Punten als uitsupporters in thuisvakken, de wantrouwende en vijandige houding tegenover eigen supporters en de censuur zullen besproken worden.

Volgens Victoria was de boycot een drastische- en hopelijk eenmalige actie. De vereniging zegt voor en achter de schermen verder te gaan op de ingeslagen weg, maar benadrukt dat het nu ook tijd is om het elftal niet langer in de steek te laten. Een club als AZ verdient een grote en fanatieke supportersschare en daarom is het tijd om alle handen ineen te slaan om dit waar te maken.

Victoria Alkmaar roept supporters op om er op 24 september (16:45 uur) weer te staan en te zorgen voor een Ben-Side zoals we die allemaal graag zouden willen zien. Voor die tijd staan vrijdag (Sparta, 20u, kaartje €12) en dinsdag (MVV, 20.45u, beker, kaartje €7) ook nog twee mooie uitwedstrijden op het programma. Ook in Rotterdam en Maastricht verdient de ploeg alle steun.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

AZFanpage
Over de schrijver

De AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

11 Comments

Comments are closed.
    • Avatar
    • Avatar
    • Avatar
  • Avatar
  • Avatar
  • Avatar