Supporterszaken

Harde kern en AZ in gesprek na boycot

Op de Facebookpagina van Supportersbeweging Victoria Alkmaar valt vandaag te lezen dat de noodkreet in de vorm van de boycot tegen NAC is doorgedrongen bij club, gemeente en politie.

De supportersvereniging kreeg maandag een uitnodiging van de club om samen met Alkmaar Fanatics en de SV AZ te komen praten over zaken die dwars zitten. Punten als uitsupporters in thuisvakken, de wantrouwende en vijandige houding tegenover eigen supporters en de censuur zullen besproken worden.

Volgens Victoria was de boycot een drastische- en hopelijk eenmalige actie. De vereniging zegt voor en achter de schermen verder te gaan op de ingeslagen weg, maar benadrukt dat het nu ook tijd is om het elftal niet langer in de steek te laten. Een club als AZ verdient een grote en fanatieke supportersschare en daarom is het tijd om alle handen ineen te slaan om dit waar te maken.

Victoria Alkmaar roept supporters op om er op 24 september (16:45 uur) weer te staan en te zorgen voor een Ben-Side zoals we die allemaal graag zouden willen zien. Voor die tijd staan vrijdag (Sparta, 20u, kaartje €12) en dinsdag (MVV, 20.45u, beker, kaartje €7) ook nog twee mooie uitwedstrijden op het programma. Ook in Rotterdam en Maastricht verdient de ploeg alle steun.

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

  11 Comments

  1. Harde kern!!!!!Whahahahaha.Het is eerder de losers kern.

   1. Dank voor deze constructieve bijdrage.

   2. Is dit ‘exit vd brom en kuyt is homo’ met een nieuwe nickname?

   3. Sneu hoor, Jozyfan.

    Wat mij betreft goed te horen dat men nu met elkaar in gesprek wil gaan (voor zover dat nog niet het geval was). Toch nog iets opgeleverd.

    Was wel erg stil zondag..

    Volle tribune voor ons AZ is uiteindelijk iedereen bij gebaat en met name de spelers.

   4. Andere veilig achter je computertje losers noemen noem ik een loser.

   5. Lekker mans hoor, een beetje de smuiger uithangen op je eigen fanpage. Of is dit niet je eigen fanpage?

   6. Hé, STOPPEN KONIJNENKOP om tegen de algemene tendens in te gaan.
    Hou je liever bezig vdBrom te helpen met zijn idiote opstellingen!!!!!!
    Schendelaar
    Svensson Hadzidiakos van Rijn Wijndal
    Rijenders Overeem Koopmeiners Helmer
    Alireza Weghorst

  2. Omdat ze in Breda zo onverstaanbaar zijn heb ik ze niet gemist. Zij verzorgenden prima achtergrondgekreun.

  3. Laat ze maar eens goed nadenken bij AZ, zelfs verslaggevers zeiden dat een begrafenis gezelliger is dan die dode zondag..

  4. Weinig zulke effectieve acties gezien als deze. Hulde voor Victoria Alkmaar!

   vak W geheel leeg en X1 half leeg. Degene die wel aanwezig waren hielden zich ook stil. De hele wedstrijd geen voetbalsfeer te herkennen, gevolg: meerdere media spreken en schrijven over een van de meest sfeerloze wedstrijden die ze me hebben gemaakt. Hopelijk heeft men bij AZ nu door dat een club alleen bestaansrecht heeft als je je supporters goed behandeld…. Maar zoals ik al vaker heb gezegd verwacht ik daar weinig van gezien de incapabele mensen die bij ons AZ rondlopen

  5. De kaaskijkers hadden de macht overgenomen.

  Comments are closed.

  Ook interessant