Elftal en Technische staf

‘Hakon Evjen op weg naar Brondby’

Hakon Evjen speelde gister een goede wedstrijd tegen Dundee United. Na afloop spraken wij de Noor over de wedstrijd en vertrouwen.

Volgens het Noorse TV2 is Hakon Evjen hard op weg naar de uitgang bij AZ, het Deense Brondby zou zijn nieuwe bestemming worden. Volgens het Noorse kanaal gaat het om een definitieve overstap.

In Alkmaar had Evjen in het begin van het seizoen een basisplaats omdat Jens Odgaard geblesseerd was, maar nu iedereen fit is, lijkt de Noor weer veroordeeld tot een half jaar op de bank zitten.

Grote belofte, kwam er nooit helemaal uit

Evjen speelt sinds 2020 bij AZ en kwam binnen als een zeer grote belofte. In de drie jaar dat hij in Alkmaar is kwam dit er helaas meer zelden uit, terwijl iedereen wel duidelijk kon zien dat het er toch wel ergens in zat. Hakon Evjen heeft in Alkmaar nog een contract tot de zomer van 2024. Over de hoogte van de transfersom is op dit moment nog niets bekend.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %