Timo Letschert stapte niet in de spelersbus
Elftal en Technische staf

Gefrustreerde Letschert niet mee in de spelersbus

Timo Letschert stapte gisteravond niet in de spelersbus na de nederlaag tegen FC Twente. De verdediger die al na 20 minuten werd gewisseld en dat kwam hard binnen.

AZ verloor met 3-1 in Enschede en Letschert zag er bij de eerste twee doelpunten van FC Twente niet goed uit. Pascal Jansen greep hard in en verving de verdediger door Pantelis Hatzidiakos. Na afloop van de wedstrijd reisde hij niet mee met de rest van het team en dat was niet volgens afspraak.

In het Noordhollands Dagblad laat weten dat er misschien een sanctie staat op de actie, maar gaf hij tegelijkertijd ook aan dat hij de frustratie ook wel snapte: “Hij was natuurlijk boos en teleurgesteld over donderdagavond. Hij heeft een zware avond gehad, dat is duidelijk. En ik snap ook dat zo’n vroege wissel echt heel vervelend is, maar ik doe dat niet omdat ik er zelf voldoening of plezier uithaal, ik doe dat omdat ik denk dat het voor het team beter is”.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant