Elftal en Technische staf

Garcia kondigt afscheid aan: ‘Het was me een genoegen’

Levi Garcia kondigt op zijn instagram pagina zijn afscheid aan bij AZ. De 20-jarige linksbuiten bedankt op het social media kanaal de club en de supporters. ‘Het was me een waar genoegen AZ. Ik wil de staf, mijn teamgenoten en de fans uit de grond van mijn hart bedanken. Zij hebben vanaf het begin ontzettend veel liefde en support gegeven. Ik wens jullie allemaal het beste.’ Tegenover AZ Fanpage bevestigt de aanvaller zijn vertrek. Garcia vertelt daarbij ook nog geen idee te hebben waar zijn toekomst ligt.

Talent

De man uit Trinidad en Tobago kwam in 2015 als groot talent naar AZ maar wist geen vaste basisplaats af te dwingen. Sinds afgelopen winter werd de vleugelflitser verhuurd aan Excelsior, maar ook in Kralingen wist hij mede door blessures geen onuitwisbare indruk te maken. AZ had nog een optie om zijn aflopende contract te verlengen maar daar wordt geen gebruik van gemaakt. Garcia blijft zodoende op 43 optredens steken voor AZ, waarin hij viermaal trefzeker was.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant