Calvin Stengs viert zijn doelpunt voor AZ tegen FC Mariupol
Wandelgangen

‘Franse interesse in Boadu en Stengs’

De transfermarkt is weer open en dat levert de nodige geruchten op, zo ook rond AZ-spelers Myron Boadu en Calvin Stengs. Op Twitter wordt inmiddels gesproken over de nodige Franse interesse voor de Alkmaarse talenten.

Stengs in de belangstelling van OGC Nice

Volgens onderstaande tweet heeft OGC Nice Calvin Stengs op het oog en zou er zelfs al een ontmoeting met Mino Raiola gepland zijn om een transfer te bespreken. De bron heeft het in dezelfde tweet overigens ook over interesse van Atalanta Bergamo, de beoogde nieuwe club van Teun Koopmeiners.

Boadu en AS Monaco?

Een andere Twitteraar die vooral veel post over AS Monaco weet te melden dat de Monegasken dicht bij een transfer van Myron Boadu zouden zijn:

Beide geruchten zijn uiteraard nog wel redelijk vaag te noemen en daarom plaatsen we deze in onze ‘in de wandelgangen’ categorie.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant