Fotoreportages

Foto’s verbouwing stadion 08-05-2021

Hierbij een aantal foto's van de voortgang van de verbouwing van het stadion gemaakt op 7 en 8 mei. Alle foto's zijn te vinden in het fotoalbum.

Hierbij een aantal foto’s van de voortgang van de verbouwing van het stadion gemaakt op 7 en 8 mei. Alle foto’s zijn te vinden in het fotoalbum.

Hierbij een aantal foto's van de voortgang van de verbouwing van het stadion gemaakt op 7 en 8 mei. Alle foto's zijn te vinden in het fotoalbum. Hierbij een aantal foto's van de voortgang van de verbouwing van het stadion gemaakt op 7 en 8 mei. Alle foto's zijn te vinden in het fotoalbum. Hierbij een aantal foto's van de voortgang van de verbouwing van het stadion gemaakt op 7 en 8 mei. Alle foto's zijn te vinden in het fotoalbum. Hierbij een aantal foto's van de voortgang van de verbouwing van het stadion gemaakt op 7 en 8 mei. Alle foto's zijn te vinden in het fotoalbum. Hierbij een aantal foto's van de voortgang van de verbouwing van het stadion gemaakt op 7 en 8 mei. Alle foto's zijn te vinden in het fotoalbum. Hierbij een aantal foto's van de voortgang van de verbouwing van het stadion gemaakt op 7 en 8 mei. Alle foto's zijn te vinden in het fotoalbum. Hierbij een aantal foto's van de voortgang van de verbouwing van het stadion gemaakt op 7 en 8 mei. Alle foto's zijn te vinden in het fotoalbum. Hierbij een aantal foto's van de voortgang van de verbouwing van het stadion gemaakt op 7 en 8 mei. Alle foto's zijn te vinden in het fotoalbum. Hierbij een aantal foto's van de voortgang van de verbouwing van het stadion gemaakt op 7 en 8 mei. Alle foto's zijn te vinden in het fotoalbum. Hierbij een aantal foto's van de voortgang van de verbouwing van het stadion gemaakt op 7 en 8 mei. Alle foto's zijn te vinden in het fotoalbum.

Johannes
Is al jaren de vaste fotograaf van deze site. Een door Johannes gemaakte foto bestellen? Neem contact met hem op via zijn website Voetbalfotograaf.nl Meer foto's zien gemaakt door Johannes? Check Instagram of Facebook

Comments are closed.

0 %