Fotoreportages

Foto's regioteam Dirkshorn – AZ

Johannes
Geschreven door Johannes

AZ heeft het druk in de voorbereiding en dat betekent dat onze fotograaf Johannes ook overuren maakt om alles vast te kunnen leggen. Uiteraard doet hij dit met alle liefde en daarom hebben we natuurlijk weer een fotoreportage van de wedstrijd tussen het regioteam Dirkshorn en AZ (0-5).

Waar je in de competitie de doodstraf krijgt voor het afsteken van een fakkel, maken ze daar in de voorbereiding nooit een probleem van.

Ons oog valt op het spandoek op de achtergrond, dat doet ons ergens denken aan een liedje uit…

Ondanks zijn misstapjes in de media hopen we natuurlijk van harte dat Adam Maher aankomend seizoen blijft. Moet ‘trouwens wel wat minder vieze bekken trekken.

Verbeten gezichten in de duels!

Als de voortekenen niet bedriegen hebben met we met Viktor Elm een uitstekende speler binnengehaald.

De Ultras uit Vak D gingen los en trokken uiteraard wat kledingstukken uit om het allemaal nog geloofwaardiger te maken.

Na het laatste fluitsignaal was er uiteraard geen ontkomen meer aan…

Meer foto’s zijn uiteraard te vinden in ons fraaie fotoalbum!

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Johannes

Johannes

Is al jaren de vaste fotograaf van deze site. Een door Johannes gemaakte foto bestellen? Neem contact met hem op via zijn website Voetbalfotograaf.nl