Fotoreportages

Foto’s AZ – Bologna FC (1-0, oefen)

Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum.

Hierbij een deel van de foto’s van de oefenwedstrijd AZ – Bologna FC (1-0). Alle foto’s zijn te bekijken in het fotoalbum.

Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum. Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum. Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum. Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum. Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum. Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum. Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum. Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum. Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum. Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum. Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum. Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum. Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum. Hierbij een deel van de foto's van de oefenwedstrijd AZ - Bologna FC (1-0). Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum.

Johannes
Is al jaren de vaste fotograaf van deze site. Een door Johannes gemaakte foto bestellen? Neem contact met hem op via zijn website Voetbalfotograaf.nl Meer foto's zien gemaakt door Johannes? Check Instagram of Facebook

Comments are closed.

0 %