AZ op het WereldWijdeWeb

Praat hier over verschenen stukken in de media over onze glorie
westzijde
Dagjesmens
Berichten: 44
Lid geworden op: 08 jan 2004, 15:02
Locatie: Egmond aan den Hoef

Ik surfde net langs de site van Johan Cruijff en las daar de volgende stukjes in zijn wekelijkse column:

Die van 14 maart:

Hoewel het voor de liefhebber geen goede week is geweest, wil ik eerst terugkomen op PSV en AZ. Beide ploegen hebben het in Europa namelijk uitstekend gedaan. Vooral PSV heeft de penningmeester van de club en het Nederlandse voetbal een goede dienst bewezen, terwijl AZ resultaat opnieuw koppelde aan een prima spelopvatting. Het mooie van de ploeg is en blijft dat het altijd probeert z'n voordeel te pakken. Met zo'n instelling zie je vaak ook dat het geluk wordt afgedwongen.

Die van 21 maart:

Verder kan ik deze week weer niet om AZ heen, dat zich glorieus voor de kwartfinales van het UEFA-Cuptoernooi wist te plaatsen. Het wordt misschien vervelend, maar ik blijf herhalen, dat ik enorm veel bewondering heb voor wat ze in Alkmaar voor elkaar hebben gekregen.

Toch leuk dat de man waarvan de meeste mensen vinden dat hij de voetbal goeroe van Nederland is, zo positief over AZ is!!
NO SURRENDER!!!
Gebruikersavatar
Cruz Azul
Beheerder
Berichten: 1490
Lid geworden op: 14 jan 2005, 12:47

westzijde schreef:
Toch leuk dat de man waarvan de meeste mensen vinden dat hij de voetbal goeroe van Nederland is, zo positief over AZ is!!
Ja, ik glim weer van trots.

SLOTJE!!!
Gebruikersavatar
Mister M.
Fanatic
Berichten: 588
Lid geworden op: 06 jan 2005, 10:50

Dit stond op de site van Studio sport.

Voor AZ is april de oogstmaand 1-04-05


Vriend en vijand zijn het erover eens: AZ draait een superseizoen.

Tot nu toe kende de formatie van Co Adriaanse veel succes in zowel de nationale competitie als in de UEFA Cup. Lekker aanvallend voetbal ging gepaard met een onverwachte volwassenheid en dat leidde tot een plaats in de kwartfinales van de UEFA Cup en voorlopig de tweede plaats in de competitie, een plaats die recht geeft op een Champions League-ticket voor het volgende seizoen.

Nu echter breken de weken aan waarin de kroon op het werk gezet moet worden. AZ ziet twee duels met het Spaanse Villarreal tegemoet en in de Holland Casino Eredivisie staan twee wedstrijden tegen directe concurrenten op het programma. En dat juist op het moment dat de Alkmaarders geconfronteerd worden met de eerste serieuze personele tegenvaller van het seizoen, de ernstige blessure van rechterspits Martijn Meerdink.

Voordat AZ volgende week zondag op bezoek gaat bij ajax, staat aanstaande zondag eerst de uitwedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Een wedstrijd die in het verleden zeer uiteenlopende uitlopende uitslagen heeft opgeleverd: van een 8-0 nederlaag in 1987 tot een 5-1 overwinning in 1981.

Vooral de zege van 3 mei 1981 zal veel Alkmaarders nog helder op het netvlies staan. Het was de kampioenswedstrijd van AZ’67, de laatste landskampioen die niet tot De Grote Drie behoort. Het AZ van de gebroeders Molenaar, manager Hans Kraay Sr. en trainer Georg Kessler kwam op achterstand, maar Jan Peters, Kees Kist, ‘Pier’ Tol, Kristen Nygaard en opnieuw Jan Peters zorgden ervoor dat de kampioensschaal mee naar Alkmaar kon.

Zondag verdedigt AZ een voorsprong van tien punten op Feyenoord en op papier belooft het een prima duel te worden. AZ is al 23 wedstrijden op rij ongeslagen en scoorde in zijn laatste elf uitwedstrijden telkens minstens één keer. Feyenoord deed datzelfde in zijn laatste tien thuiswedstrijden, terwijl de laatste vier thuisbeurten liefst achttien Rotterdamse treffers opleverden. De kans dat het duel in een remise eindigt, lijkt ook al niet groot. De laatste keer dat Feyenoord-AZ in een gelijkspel eindigde, was op 25 mei 1985: 1-1.

Co Adriaanse zal het allemaal een zorg zijn en de statistiekjes afdoen als “scorebordjournalistiek”. Er is veel gezaaid en alom waardering geoogst, maar de scheidende oefenmeester weet dat aan het eind van de rit alleen de prijzen tellen. De kwartfinale van de UEFA Cup halen is weliswaar een prijs op zich, maar eenmaal in die positie lonkt Lissabon toch nadrukkelijk. De Champions League-plaats voor volgend seizoen is binnen handbereik, maar nog niet veiliggesteld.

Daar staat tegenover dat een nieuwe landstitel ook nog zeker niet uit het zicht is verdwenen… April is oogstmaand voor AZ.
mAZije
Glory-hunter
Berichten: 94
Lid geworden op: 14 feb 2005, 10:51

Mark schreef:April is oogstmaand voor AZ.
Laten we hopen dat dit weer zo is, aangezien AZ geen vaste vervanger heeft voor Martijn Meerdink nu deze zwaar geblesseerd is.
Huiswaard
Oude garde
Berichten: 1107
Lid geworden op: 31 dec 2003, 08:40
Locatie: Sint Pancras
Contacteer:

mAZ schreef:[..]

Laten we hopen dat dit weer zo is, aangezien AZ geen vaste vervanger heeft voor Martijn Meerdink nu deze zwaar geblesseerd is.
Sektioui is met zijn snelheid en tweebenigheid de ideale rechtsbuiten, let maar op zondag.
Barra
Fanatic
Berichten: 711
Lid geworden op: 03 jan 2004, 14:05
Locatie: Vak S

tomerik schreef:[..]
Ja, ik glim weer van trots.

SLOTJE!!!
Slotje op jouw pc, zul je bedoelen. Zeikert
Mark schreef:Dit stond op de site van Studio sport.

(...)April is oogstmaand voor AZ.
Volgens mij is de finale toch echt 18 mei!
mo 9 rij 9
Teletext-supporter
Berichten: 4
Lid geworden op: 02 jan 2005, 12:19
Locatie: Schagen

Het is altijd positief als J.C het over AZ heeft vooral als hij vind dat het voetbal goed verzorgd is.
Gebruikersavatar
Forza AZ
Beheerder
Berichten: 6550
Lid geworden op: 27 dec 2003, 11:20
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

Dit past niet helemaal in dit topic, maar ik kon niet zo snel een geschikt topic vinden.

Vroeger ging het zoeken naar een nieuwe coach heel anders dan nu. Dit artikel uit een VI uit 1970 kreeg ik toegestuurd:

Afbeelding
mAZije
Glory-hunter
Berichten: 94
Lid geworden op: 14 feb 2005, 10:51

Geweldig dit!
Gebruikersavatar
Kilkenny
Moderatort
Berichten: 8331
Lid geworden op: 22 feb 2005, 21:24
Locatie: Alkmaar

BarryMO9 schreef:[Een of ander lulverhaal over april oogstmaand]


Volgens mij is de finale toch echt 18 mei!
Hoe waar! :cry:

Verder kwam ik net een nieuwsitem tegen op www.lowlands.nl:
www.lowlands.nl schreef:HUUU, LEUK!
:roll:
_________________
"I don't know that!"
Gebruikersavatar
Kilkenny
Moderatort
Berichten: 8331
Lid geworden op: 22 feb 2005, 21:24
Locatie: Alkmaar

mo 9 rij 9 schreef:Het is altijd positief als J.C het over AZ heeft vooral als hij vind dat het voetbal goed verzorgd is.
Zal dit nog zo zijn als Van Gaal de touwtjes in handen heeft? :lol:
_________________
"I don't know that!"
Gebruikersavatar
sander26
Seizoenkaarthouder
Berichten: 496
Lid geworden op: 06 jan 2005, 16:02
Locatie: Winkel

Scheringa scoort met AZ en Frisia
May 24, 2005
Print Email dit artikel naar een vriend

Het sportieve succes van AZ heeft ook hoofdsponsor Frisia niet onberoerd gelaten. Het bedrijf van voorzitter Dirk Scheringa blijkt afgelopen seizoen van alle eredivisiesponsors het hoogste rendement uit de investering te hebben gehaald.

Het onderzoeksbureau Sport und Markt berekende het rendement aan de hand van de financiële inleg en de bekendheid bij voetballiefhebbers. De populariteit van AZ heeft ervoor gezorgd dat 20 procent van de ondervraagde voetballiefhebbers Frisia herkent als (shirt)sponsor van AZ.

AMEV, scheidend shirtsponsor van FC Utrecht, staat op de tweede plaats. Meer voetbalkijkers herkenden de verzekeraar als geldschieter van Utrecht, 28 procent, maar in verhouding tot de investering doet Frisia het beter. Philips heeft in combinatie met PSV de meeste bekendheid, 78 procent, maar steekt veel meer geld in de sponsoring.

De hoofdsponsors van ajax en Feyenoord moeten het doen met minder bekendheid. ABN Amro wordt door 69 procent van de ondervraagden met ajax geassocieerd, bij Fortis legt 45 procent de link met Feyenoord. De bekendheid van Philips is ook internationaal indrukwekkend, want de shirtsponsors van de grootheden AC Milan (Opel), Manchester United (Vodafone) en Real Madrid (Siemens Mobile) moeten het in Italië, Engeland en Spanje doen met respectievelijk 43, 51 en 51 procent.

http://www.supportersworld.nl/index.php ... leid=16111
Gebruikersavatar
Antti Opdam
Gewoon Dirk
Berichten: 10551
Lid geworden op: 30 dec 2003, 17:57

Ik las toevallig (???) net weer een oude fancolumn op voetbalonline. Aangezien de 'oude doos' verdwenen is pleur ik 'm hier maar neer. Voor de liefhebber...

ALKMAAR, 5 november 2001 19:21 - Ik wilde het nog even aankijken dit seizoen, maar na het verlies tegen NEC weet ik het zeker: Het wordt dit seizoen weer niks. Geen leuk degradatie-voetbal, geen europees voetbal. De oorzaak voor opnieuw een "saai" jaar vindt zijn oorzaak in het (wan)beleid van Dirk Scheringa en zijn mannen, waarvan men de consequentie's bij meerdere facetten van de club terug ziet:

- Het stadion: Zo'n 5 jaar geleden werd er door Dirk & Co. gesteld dat er in het seizoen 99/00 al in een nieuw stadion gespeeld zou worden, echter door overambitieuse plannen die de algehele infrastructuur en detailhandel moeten beïnvloeden staat dat ding er nu nog niet. In plaats daarvan zitten we voor 400 gulden per jaar op oude stoeltjes van de Goffert, terwijl je bij elke andere eredivisie-club voor hetzelfde geld bijna op het ere-terras zit. Verder zouden de tribunes van het nieuwe stadion vlak langs en ter hoogte van het veld komen. De 3D-tekeningen van het nieuwe stadion leren ons echter dat er een gracht met een breedte van dik anderhalve bus komt en tribunes die pas op zo'n 3 meter hoogte beginnen, zodat je bij samenvattingen een stuk beton op de achtergrond ziet staan en de toeschouwers een verrekijker moeten meenemen als ze de spelers van dichtbij zouden willen zien. Reden hiervoor? "Voorgeschreven afstanden tussen zijlijnen en de reclameborden en er moet een bepaalde ruimte zijn voor nood-diensten en vluchtroutes." Moeten clubs als Feijenoord en de Graafschap zich soms niet aan deze regels houden? Want ook deze clubs hebben tribunes vlak op het veld.

- De spelersgroep: Ook werd zo'n 5 jaar geleden gesteld dat AZ spelers van Jong Oranje zou kopen, zodat in de tijd van het nieuwe stadion er een sub-top-waardig elftal zou komen te staan. In tussen hebben we alleen Jan Kromkamp. Neo-international Ricksen werd voor een (naar Rangers-maatstaven) schijntje verkocht. Verder werden Mans en Buskermolen hoogstpersoonlijk door Scheringa voor een langere periode vastgelegd, terwijl het AZ-publiek unaniem niks ziet in deze spelers. Daarnaast werd de beste keeper van Nederland bijna weggepest door Scheringa ten faveure van een "hele bolle uit Zwolle", die in 34 wedstrijden geen punt wist te pakken voor AZ. Inderdaad Henk Timmer. Ook worden (werden) we opgescheept met backs van het kaliber "Gouden Gids Divisie" in de personen van (Bruce) Lee, El "ik zet geen stap te veel" Hadrioui, Lindenbergh en Matthijs (gelukkig inmiddels weg). Peter Wijker was een groot talent, maar is door verkeerde behandeling van trainers ingezakt tot een standaard centrum-verdediger. Barry Opdam is normaal een goede en degelijke centrum-verdediger, maar is sinds de belangstelling van ajax en een blessure bijna weer teruggezakt tot het Lisse-niveau. Het middenveld bestaat louter uit balletjes-breed-balletjes-terug-spelers met uitzondering van Barry van Galen. En de voorhoede is net zo wisselvallig als het humeur van de voorzitter en speelt amper samen alhoewel ze individueel WEL iets extra's kunnen brengen (Nelisse, El Khatabbi). De routiniers; "de vergallopeerde" Huiberts en "neo-Marokkaans-international" Boussata zijn regelmatig de weg kwijt en zorgen eerder voor onrust dan een voor meerwaarde. De ambitie van Dirk om met een sub-top-waardig eltal aan te treden in het nieuwe stadion kan alleen verwezenlijkt worden als het mes tijdig in de selectie gaat.

- De reputatie van -en sfeer bij AZ: Het woord "conflict" valt bij AZ de laatste jaren eerder als regel dan als uitzondering. "De bende van vijf", "de affaire Moens", "de vuilnismannen-affaire", het vertrek van van Hanegem en v.d. Lem, "het v.d. Zee-conflict", "de stadion perikelen" en "de KRO-reporter-reportage" zorgden ervoor dat AZ meerdere malen slecht in het nieuws kwam en de sfeer op en rond de club verminderde.

Rode draad in dit alles is dus voorzitter Scheringa. Begrijp me niet verkeerd, ik ben blij met de komst van hem en zijn geld, maar hij moet wel begrijpen dat het inbrengen van geld nog geen vrijbrief is om mensen te beschadigen en in de maling te nemen.
Gebruikersavatar
AZ 4 Life
Harde Kern
Berichten: 13995
Lid geworden op: 08 feb 2004, 17:36
Locatie: Alkmaar

Antti Opdam schreef:Ik las toevallig (???) net weer een oude fancolumn op voetbalonline. Aangezien de 'oude doos' verdwenen is pleur ik 'm hier maar neer. Voor de liefhebber...

ALKMAAR, 5 november 2001 19:21 - Ik wilde het nog even aankijken dit seizoen, maar na het verlies tegen NEC weet ik het zeker: Het wordt dit seizoen weer niks. Geen leuk degradatie-voetbal, geen europees voetbal. De oorzaak voor opnieuw een "saai" jaar vindt zijn oorzaak in het (wan)beleid van Dirk Scheringa en zijn mannen, waarvan men de consequentie's bij meerdere facetten van de club terug ziet:

- Het stadion: Zo'n 5 jaar geleden werd er door Dirk & Co. gesteld dat er in het seizoen 99/00 al in een nieuw stadion gespeeld zou worden, echter door overambitieuse plannen die de algehele infrastructuur en detailhandel moeten beïnvloeden staat dat ding er nu nog niet. In plaats daarvan zitten we voor 400 gulden per jaar op oude stoeltjes van de Goffert, terwijl je bij elke andere eredivisie-club voor hetzelfde geld bijna op het ere-terras zit. Verder zouden de tribunes van het nieuwe stadion vlak langs en ter hoogte van het veld komen. De 3D-tekeningen van het nieuwe stadion leren ons echter dat er een gracht met een breedte van dik anderhalve bus komt en tribunes die pas op zo'n 3 meter hoogte beginnen, zodat je bij samenvattingen een stuk beton op de achtergrond ziet staan en de toeschouwers een verrekijker moeten meenemen als ze de spelers van dichtbij zouden willen zien. Reden hiervoor? "Voorgeschreven afstanden tussen zijlijnen en de reclameborden en er moet een bepaalde ruimte zijn voor nood-diensten en vluchtroutes." Moeten clubs als Feijenoord en de Graafschap zich soms niet aan deze regels houden? Want ook deze clubs hebben tribunes vlak op het veld.

- De spelersgroep: Ook werd zo'n 5 jaar geleden gesteld dat AZ spelers van Jong Oranje zou kopen, zodat in de tijd van het nieuwe stadion er een sub-top-waardig elftal zou komen te staan. In tussen hebben we alleen Jan Kromkamp. Neo-international Ricksen werd voor een (naar Rangers-maatstaven) schijntje verkocht. Verder werden Mans en Buskermolen hoogstpersoonlijk door Scheringa voor een langere periode vastgelegd, terwijl het AZ-publiek unaniem niks ziet in deze spelers. Daarnaast werd de beste keeper van Nederland bijna weggepest door Scheringa ten faveure van een "hele bolle uit Zwolle", die in 34 wedstrijden geen punt wist te pakken voor AZ. Inderdaad Henk Timmer. Ook worden (werden) we opgescheept met backs van het kaliber "Gouden Gids Divisie" in de personen van (Bruce) Lee, El "ik zet geen stap te veel" Hadrioui, Lindenbergh en Matthijs (gelukkig inmiddels weg). Peter Wijker was een groot talent, maar is door verkeerde behandeling van trainers ingezakt tot een standaard centrum-verdediger. Barry Opdam is normaal een goede en degelijke centrum-verdediger, maar is sinds de belangstelling van ajax en een blessure bijna weer teruggezakt tot het Lisse-niveau. Het middenveld bestaat louter uit balletjes-breed-balletjes-terug-spelers met uitzondering van Barry van Galen. En de voorhoede is net zo wisselvallig als het humeur van de voorzitter en speelt amper samen alhoewel ze individueel WEL iets extra's kunnen brengen (Nelisse, El Khatabbi). De routiniers; "de vergallopeerde" Huiberts en "neo-Marokkaans-international" Boussata zijn regelmatig de weg kwijt en zorgen eerder voor onrust dan een voor meerwaarde. De ambitie van Dirk om met een sub-top-waardig eltal aan te treden in het nieuwe stadion kan alleen verwezenlijkt worden als het mes tijdig in de selectie gaat.

- De reputatie van -en sfeer bij AZ: Het woord "conflict" valt bij AZ de laatste jaren eerder als regel dan als uitzondering. "De bende van vijf", "de affaire Moens", "de vuilnismannen-affaire", het vertrek van van Hanegem en v.d. Lem, "het v.d. Zee-conflict", "de stadion perikelen" en "de KRO-reporter-reportage" zorgden ervoor dat AZ meerdere malen slecht in het nieuws kwam en de sfeer op en rond de club verminderde.

Rode draad in dit alles is dus voorzitter Scheringa. Begrijp me niet verkeerd, ik ben blij met de komst van hem en zijn geld, maar hij moet wel begrijpen dat het inbrengen van geld nog geen vrijbrief is om mensen te beschadigen en in de maling te nemen.
Kon je dit stukje niet in de mopic plaatsen..?
mAZije
Glory-hunter
Berichten: 94
Lid geworden op: 14 feb 2005, 10:51

En door wie is dit geschreven? Ik had op zijn minst verwacht dat er ook een ondertekening van iemand bij zou staan!
Gebruikersavatar
Antti Opdam
Gewoon Dirk
Berichten: 10551
Lid geworden op: 30 dec 2003, 17:57

mAZije schreef:En door wie is dit geschreven? Ik had op zijn minst verwacht dat er ook een ondertekening van iemand bij zou staan!
Het is een fancolumn van zéér gerespecteerde (:wink: ) forumgebruiker. Volgens mij was hij toendertijd een klein beetje gefrustreerd over de gang van zaken. De reacties over het stuk waren toen overigens overwegend positief, iets wat niet gezegd kan worden van zijn latere werken.
Gebruikersavatar
AZ Twello
Invaller
Berichten: 2152
Lid geworden op: 22 dec 2004, 10:01
Locatie: Twello
Contacteer:

Op voetbalonline staat een poll of AZ boven Feyenoord gaat eindigen dit seizoen.... even massaal invullen !!
Huiswaard
Oude garde
Berichten: 1107
Lid geworden op: 31 dec 2003, 08:40
Locatie: Sint Pancras
Contacteer:

Een selectie om jaloers van te worden

Dirk Scheringa heeft woord gehouden. In tegenstelling tot zijn Eindhovense collega is de selectie van AZ niet leeggekocht door Europese topclubs. In tegendeel, AZ kan wel eens te veel concurrentie binnen de selectie hebben.

Louis van Gaal zal de verrichtingen van AZ in de UEFA Cup vorig seizoen met argusogen hebben gevolgd. In de wetenschap dat hij in de komende jaren coach van de Alkmaarders zou zijn, moet hij menigmaal hebben getwijfeld of hij bij zijn werkelijke aantreden niet met een leeggelopen club zou worden geconfronteerd. De Europese succes was immers een aanlokkelijke etalage voor de spelers van AZ om een droomtransfer te maken naar een buitenlandse club. Zover kwam het niet, met dank aan voorzitter Dirk Scheringa.

De rijke preses van de Noord-Hollandse club blijkt niet gevoelig te zijn voor geld. Zijn investeringen hadden deze zomer ruimschoots kunnen worden terugverdiend, maar Scheringa koos ervoor om de bloeiende selectie in takt te houden en zelfs te versterken met enkele aankomende talenten. Alleen Olaf Lindenbergh werd verkocht aan ajax.

Kijkende naar de spelersgroep van AZ voor en na de zomer moet geconcludeerd worden dat de selectie er alleen maar sterker op is geworden. Tegenover het vertrek van Robin Nelisse naar FC Utrecht staat de komst van Shota Arveladze die in de voorbereiding al toonde nog lang niet klaar te zijn en nog over te lopen van gretigheid. Ook Elkhattabi vertrok, zij het op huurbasis naar RKC. De Marokkaanse aanvaller was voornamelijk bankzitter, maar toch haalde Scheringa, destijds nog geassisteerd door technisch directeur Martin van Geel, verschillende nieuwe spelers die Elkhattabi zonder moeite doen vergeten. Pius Ikedia maakte een sterke indruk bij de wedstrijden die hij wél speelde. De rappe oud-Ajacied kende het afgelopen seizoen als huurling bij RBC namelijk vele blessures. Toch zorgt een fitte Ikedia voor zeer veel dreiging. Bovendien haalde AZ ook Danny Koevermans naar Alkmaar. Koef maakte indruk bij Sparta, maar bewees zich nog niet eerder op het hoogste niveau. Het is de vraag of hij dat dit seizoen wel zal doen, aangezien coach Van Gaal zeer veel keuzes heeft in de aanval.

AZ hield rekening met het vertrek van Denny Landzaat, maar de international kwam niet weg. De gevraagde zes miljoen euro wilde geen enkele club op tafel leggen. Ook Barry van Galen is langzamerhand toe aan vervanging, moeten de Alkmaarders hebben gedacht. Maar de creatieve spil op het middenveld denkt daar anders over en laat zijn voeten nog immer spreken. De kans daarom dat talent Haris Mendujanin en de van Willem II overgekomen Danny Mathijsen veel zullen spelen is gering.

In de defensie zal de concurrentie eveneens moordend zijn. Met de terugkeer van Joris Mathijsen en Jan Kromkamp moeten er mensen teleurgesteld worden. Heel Nederland rekent op een basisplaats voor Ron Vlaar, maar indien ook Louis van Gaal die mening deelt dan zal dat ten koste gaan van Barry Opdam, Joris Mathijsen, Kew Jaliens, Tim de Cler of Jan Kromkamp.

Concluderend kun je zeggen dat AZ wederom kan beschikken over een topteam. De prestaties van vorig seizoen waren weliswaar uitzonderlijk, toch mag in de competitie zeker wat worden verwacht van AZ. De selectie van de Alkmaarders kan zich zonder meer meten met ieder team buiten ajax en PSV. Een derde plaats moet daarom met deze selectie, mits gehandhaafd tot eind augustus wanneer de deadline verstrijkt, het streven zijn, menen wij. Louis van Gaal mag zich in ieder geval niet verschuilen achter zijn spelersmateriaal.

Bron: www.voetbalprimeur.nl
Gebruikersavatar
AZ 4 Life
Harde Kern
Berichten: 13995
Lid geworden op: 08 feb 2004, 17:36
Locatie: Alkmaar

Alsof ajax en PSV een zoveel betere selectie hebben :? Ik denk dat we dit jaar (als alles zo blijft) een betere selectie hebben als ajax en een gelijkwaardige aan PSV. Daarnaast speelt PSV ook nog is in een loodzware CL. De aanval van ajax vind ik trouwens nog steeds lachwekkend met Yannis en die andere Griek. Die nieuwe Zweed zal wel weer floppen of 3 jaar nodig hebben om zich aan te passen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de levensgevaarlijke Boukhari en Rosales op de vleugels.. Pff het angstzweet staat nu al op me rug.
Gebruikersavatar
kuifje
Kristen
Berichten: 5555
Lid geworden op: 30 dec 2003, 15:10
Locatie: Zaandijk
Contacteer:

AZ 4 Life schreef:Alsof ajax en PSV een zoveel betere selectie hebben :? Ik denk dat we dit jaar (als alles zo blijft) een betere selectie hebben als ajax en een gelijkwaardige aan PSV. Daarnaast speelt PSV ook nog is in een loodzware CL. De aanval van ajax vind ik trouwens nog steeds lachwekkend met Yannis en die andere Griek. Die nieuwe Zweed zal wel weer floppen of 3 jaar nodig hebben om zich aan te passen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de levensgevaarlijke Boukhari en Rosales op de vleugels.. Pff het angstzweet staat nu al op me rug.
en de immer opstomende Olaf L op de linksachter, die er de ene na de andere gevaarlijke voorzet uitgooit ...
Religieuzen, wappies en rechtsen zijn het afval van de maatschappij.

Ondernemers zijn een noodzakelijk kwaad.

Een goede concurrent is een failliete concurrent!
Plaats reactie