Wouter Goes (2026)

Post hier alles over de spelers en trainer(s) van het eerste elftal. Hier kan je ook je ei kwijt over de personen in het bestuur.
Gebruikersavatar
De Rode Baron
Goalscorer
Berichten: 3273
Lid geworden op: 14 aug 2021, 17:58

Antti Opdam schreef: 18 apr 2024, 08:44 Er zijn veel meer aanknopingspunten geweest.

Zowel bij AZ als daarvoor.

Zie het Sadiq - topic.

:wink:

On topic: waarom hebben we het hier over hem?
AZ topclub.. hou toch op. We hebben echt ander soort spelers nodig wil je de komende seizoenen nog een rol willen spelen in de top 3 top 4 met je Sadiq, Bommel, etc.
Als het aan jou lag stond hier ook nog die bonenstaak, waar mij de naam al geheel van is ontvallen, in de goal.
Als Huiberts aan dit soort spelers blijft hangen omdat hij dezelfde aanknopingspunten ziet en niet twee sterke jongens voor de vleugels haalt, vrees ik dat het niet bijster veel gaat worden met ons AZ Retteketet. Afijn, kijken hoe ze tegen een NEC uit het vaatje tappen want jij ziet de aanknopingspunten met dit soort spelers. Nota bene in een speler die nog redelijk (zeg ik voorzichtig) constant heeft gedraaid dit seizoen, zoals een Clasie, zie je daarentegen weer totaal helemaal niets..

On topic; daar heb je gelijk in :wink: Met 'Goes', Dekker, Kwakman, Smit en zelfs Addai en Poku hoef je elders geen kwantiteit aan te trekken om weer terug te komen op namen als Sadiq, Bommel, Dantas, Penetra, Esteves, etc. Waar sommige in de polonaise gaan als ze drie redelijke wedstrijden in het seizoen afleveren want de potentie moet er dan schijnbaar inzitten.. Lag het eerst aan Pascal, lag het daarna aan blessures of aanpassingen en anders hebben we nog Martens, om drogredenen aan te voeren.
Laatst gewijzigd door De Rode Baron op 18 apr 2024, 15:35, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Metalingus
Oude garde
Berichten: 1368
Lid geworden op: 10 aug 2005, 13:22
Locatie: Heemskerk

De Rode Baron schreef: 17 apr 2024, 13:32 Dan doel je op trainers? De overgang van Pascal, naar Martens heeft in ieder geval in dat opzicht niets uitgemaakt.
Je mag toch wel verwachten dat een Bommel, Mijnans, Sadiq, etc. als ze dan eens een sporadische oprisping hebben gehad dan ze dan de daaropvolgende wedstrijden in ieder geval ook er staan, maar dat is helaas steeds het geval niet geweest.
Twente heeft helemaal geen fatsoenlijke vleugelspelers, geen spits van het kaliber Pavlidis en toch zijn ze veel stabieler en hebben ze meer punten. Dat ligt dus aan de veldbezetting, positiespel en hoe het elftal staat. De hand van de trainer is dus wel degelijk van grote invloed. Hooguit hebben ze een beter functionerende nummer 10 met Steijn die voetballend meer toevoegt.
Gebruikersavatar
De Rode Baron
Goalscorer
Berichten: 3273
Lid geworden op: 14 aug 2021, 17:58

Metalingus schreef: 18 apr 2024, 15:34 Twente heeft helemaal geen fatsoenlijke vleugelspelers, geen spits van het kaliber Pavlidis en toch zijn ze veel stabieler en hebben ze meer punten. Dat ligt dus aan de veldbezetting, positiespel en hoe het elftal staat. De hand van de trainer is dus wel degelijk van grote invloed. Hooguit hebben ze een beter functionerende nummer 10 met Steijn die voetballend meer toevoegt.
Dat hebben ze niet, nee. Maar zijn ze, op Pavlidis na, hier significant beter om eerst alle ballen op Pascal en nu op Martens en Sierksma te gooien dat het er maar niet wil uitkomen?
Hoelang kan je dit nog verdedigen , laat je een ander trainer hier ook weer verzuipen met dit materiaal.
Verder heb ik niets met Twente, ik kijk naar AZ en daar zie ik wekelijks met name in de aanval een tandeloos AZ waar op de flanken maar niet het gevaar van wil komen.
Goes, Dekker, kunnen zich prima staande houden als we aanvallend wat meer bij machte waren een tegenstander ook echt bij de keel te grijpen, maar het verzand continue in hopeloos rond tikken omdat de bal voorin weer net zo snel wordt teruggespeeld door Brederode, Bommel, Mijnans, Sadiq.
SimonPoulsen
Co
Berichten: 6627
Lid geworden op: 12 aug 2017, 17:47

Metalingus schreef: 18 apr 2024, 15:34 Twente heeft helemaal geen fatsoenlijke vleugelspelers, geen spits van het kaliber Pavlidis en toch zijn ze veel stabieler en hebben ze meer punten. Dat ligt dus aan de veldbezetting, positiespel en hoe het elftal staat. De hand van de trainer is dus wel degelijk van grote invloed. Hooguit hebben ze een beter functionerende nummer 10 met Steijn die voetballend meer toevoegt.
Ik zou wel durven te stellen dat Steijn voetballend nog minder is dan Dani. Eigenlijk is het allemaal vrij gelijkwaardig

DeWit = Steijn
Vlap = Mijnans
Pavlidis >> Wolfswinkel
Rots > vBommel
Smal = Sugawara
Wolfe = Sampsted
Sadilek = Clasie


Goes naast de ervaren Bazoer
Hilgers naast de ervaren Propper

Alleen is het spel van Twente inderdaad veel constanter. Waar AZ een keer of 10 door de ondergrens gaat, gebeurt dat bij Twente nooit. De organisatie bij AZ is waardeloos. Zowel qua drukzetten als bij het opzetten van aanvallen. Alsof AZ iedere week voor het eerste samenspeelt. Ik heb het al vaker benadrukt, maar juist dat fundament in je elftal is cruciaal als je jeugdspelers wilt inpassen. Alleen bij AZ gaat dat fundament vooralsnog deze zomer juist nog verder afbrokkelen. Dan moet je sterk in je schoenen staan als talent om je staande te houden.
Gebruikersavatar
dirkjan
Goalscorer
Berichten: 3165
Lid geworden op: 09 mar 2006, 18:25
Locatie: Kolhorn
Contacteer:

SimonPoulsen schreef: 18 apr 2024, 16:46Waar AZ een keer of 10 door de ondergrens gaat, gebeurt dat bij Twente nooit.
Daar dachten ze afgelopen zondag heel anders over. En nog wel meer wedstrijden hoor.

Maar goed, Goes!
Wie zijn vrijheden wil opgeven voor veiligheid, zal uiteindelijk geen van beide hebben.
SimonPoulsen
Co
Berichten: 6627
Lid geworden op: 12 aug 2017, 17:47

dirkjan schreef: 19 apr 2024, 10:02 Daar dachten ze afgelopen zondag heel anders over. En nog wel meer wedstrijden hoor.

Maar goed, Goes!
Tja dat benadrukt nog maar eens het verschil. Nipt 2-1 verliezen in de Arena. Bij AZ liepen we de polonaise toen we thuis verloren van Feyenoord maar "niet slecht hadden gespeeld".

Twente heeft maar 1x met meer dan 1 goal verloren, tegen PSV. AZ ging een keer of 6 door de ondergrens tegen amateurs, creëerde heel vaak 0 kansen en verloor meermaals met hele dikke cijfers. Anderzijds wonnen wij weer vaker met dikke cijfers.



Het is wel degelijk relevant voor Goes en co, AZ is totaal instabiel. Wat het extra moeilijk maakt voor de jonge gasten. Verdedigen is veel moeilijker als de organisatie een zooitje is binnen je elftal.
Plaats reactie