website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

Feyenoord toont interesse in Maher

Feyenoord dingt mee naar de handtekening van Adam Maher, dat hebben wij vernomen uit doorgaans goed ingelichte bron. De club uit de Maasstad ziet in de middelvelder een versterking voor het Rotterdamse middenrif. Jordy Clasie vertrekt na dit seizoen weer uit de Kuip, terwijl aanwinst Yassin Ayoub nog niet heeft weten te overtuigen. Er is zodoende een vacature bij Feyenoord.

Hoe de hoofdrolspeler zelf aankijkt tegen een transfer richting Rotterdam-Zuid is niet bekend. In een eerder interview gaf de vijfvoudig international wel al aan het naar zijn zin te hebben in de Kaasstad. De club uit Alkmaar heeft de middenvelder echter wel een uitstekend aanbod gedaan. Directeur Voetbalzaken Max Huiberts gaf gister desgevraagd aan positief gestemd te zijn over de onderhandeling en dat beide partijen nog met elkaar in gesprek zijn.

Terugkeer

Maher keerde op voorspraak van Van den Brom aan het begin van dit seizoen terug bij de club waar hij doorbrak en heeft zich na de winterstop ontwikkeld tot de absolute uitblinker en sterkhouder. Zijn contract loopt komende zomer af, maar club en speler zijn al enkele weken in onderhandeling om die verbintenis open te breken en te verlengen.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar