Wedden op voetbal

Overig nieuws

‘Feyenoord nu echt in de markt voor Eenhoorn’

Robert Eenhoorn staat op de nominatie om naar Feyenoord te vertrekken

Na het vertrek van Algemeen Directeur Jan de Jong bij Feyenoord regent het al dagen geruchten dat de Rotterdammers in Alkmaar zouden aankloppen om Robert Eenhoorn over te halen om naar Feyenoord te komen. Vandaag pakt VI uit met het nieuws dat er serieuze gesprekken plaats zouden vinden tussen de twee partijen. Of het tot een vertrek komt is nog niet duidelijk, maar gezien de achtergrond van Eenhoorn en de geruchten over Amerikaanse investeerders in De Kuip, lijkt de kans wel redelijk groot dat het gaat gebeuren.

Vertrek na vijf jaar?

Als Robert Eenhoorn de stap naar zijn jeugdliefde maakt, komt er een einde aan vijf succesvolle jaren in Alkmaar, waar de Directeur Toon Gerbrands opvolgde. Volgens De Telegraaf zou AZ al anticiperen op het vertrek door Michael Kinsbergen door te schuiven in de organisatie. De huidige Directeur Operationele zaken speelt al een cruciale rol binnen de organisatie en zou een logische keuze kunnen zijn.

Huiberts blijft

In het kielzog van Eenhoorn viel de naam van Max Huiberts ook veelvuldig in het geruchtencircuit, maar de TD liet afgelopen weekend tegenover de NOS al vallen dat hij geen uitdaging ziet in een functie in Rotterdam: “Bij AZ is de rek er nog niet uit. Sportief is het momenteel geen hele grote vooruitgang”, zegt de oud-aanvaller. “Maar dat wil niets over Feyenoord zeggen. Ik ben nu met AZ bezig en dat is een hele mooie club. Ik kijk naar het sportieve verhaal. Als ik de afgelopen jaren heb gezien, dan zitten wij niet zo ver af van Feyenoord.”

 

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt websites die werken bij 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.