Feyenoord meldt zich voor Haps

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Martin van Geel heeft zich in Alkmaar gemeld om te informeren naar Ridgeciano Haps, dit hebben wij vernomen uit betrouwbare bron. De linksback wordt in de wandelgangen al tijden in verband gebracht met de vaderlandse top drie en Feyenoord is nu de eerste die zich heeft gemeld bij Max Huiberts. Of AZ mee wenst te werken aan een overstap is nog maar de vraag. En zelfs als de Alkmaarders bereid zijn zaken te doen is het afwachten of Feyenoord de transfersom op kan hoesten. In de media circuleerde een bedrag van tien miljoen, al werd dit later ontkracht door de technische leiding van AZ.

Ontwikkeling

Haps heeft zich de laatste twee jaar ontwikkeld tot één van de beste backs in de eredivisie en met name voor de winterstop van het afgelopen seizoen stond er geen maat op de publiekslieveling. Dat er interesse zou komen voor de Amsterdammer is dan ook geen verrassing. De linksbackpositie bij Feyenoord werd afgelopen seizoen voornamelijk bezet door Kongolo. De verdediger deed het naar behoren maar werd maandag door de Rotterdammers verkocht aan AS Monaco. Alternatief Nelom wordt gezien als zwakke schakel, waardoor men in Rotterdam Haps graag ziet komen.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

17 Reacties

 • Misschien vraagt Huiberts wel meer, wie zal het zeggen, voor de beste links back v.d. eredivisie.
  Denk overigens niet dat Haps in Feijenoord zijn gedroomde club ziet want voor je het weet strijd je als vanouds weer voor een positie 3,4,5 want de kans is natuurlijk groot dat ook dit voor de Rotterdammers slechts een incidenteel succes is geweest..

  • Volgens mij is de enige die 10 miljoen genoemd heeft, de Televaag geweest, en iedereen kantklost daar vervolgens lekker verder mee. Succes daarmee, mensen. Ik merk het wel

 • Laat Ajax,psv en Feyenoord maar lekker tegen mekaar opbieden.minimaal 10 miljoen en geen cent minder.

 • Zal wel combi deal worden met Haps en Luckassen voor 10-12 miljoen hooguit.

  • Grappen maker, na 20 jaar zijn jullie weer een keertje kampioen en meteen denken dat je speler voor een appel en een ei kan komen halen, Haps heeft totaal geen interesse in Fucknoord dat is totaal niet aantrekkelijk voor hem en Fucknoord kan dat bedrag nooit betalen, De meeste dromen zijn bedrog, Droom lekker verder en een fijne avond

 • Haps is top voor AZ maar de beste linksback van de eredivisie?Denk zelf dat wijndal veel beter is!Laat Max maar verkopen dat gaat wel lukken .Aankopen moet hij maar ff laten doen dit jaar!

 • Max Huiberts heeft gezegd niemand te verkopen daar hou ik hem aan. We moeten dit seizoen goed presteren dat gaat niet gepaard met een leegloop van spelers, dan kan je nog zo goede vervangers halen die moeten dan toch weer acclimatiseren. Dat kost je zo paar plekken op de ranglijst.

  Gewoon zeggen dat AZ ze niet wil verkopen en een afkoopsom van 10 miljoen bij Haps zelfde bij Luckassen afkoopsom 6miljoen + 35% doorverkooppercentage.

 • Het is aantrekkelijk voor Haps om, nu ze champ.league spelen, de overstap te maken maar volgend seizoen is het weer shit daar. Mocht hij wel vertrekken tussen de 8-10 miljoen dan ben je wel een van je betere spelers kwijt. en je kent het spreekwoord.. 1 schaap over de dam! MAX LAAT LOPEN DAT AANBOD!

 • Max 15 miljoen voor clubs uit Nederland! Idem voor Derrick miljoenen vragen. Ben je deze 2 kwijt plus alireza speel je dit jaar middenmoot en waarschijnlijk komende jaren ook!!!!!!
  Dus poot stijf houden geen 010 of 020 of lampjes die komen winkelen.

  • zo’n vaart zal het niet lopen. Hebben leuke spelers die doorbreken: Stengs, Boadu en Wijndal bijvoorbeeld. maar ben het met je eens dat we de hoofdprijs moeten vragen voor Haps en Luckassen zodat er versterking gehaald kan worden. Spelers als v.Overheem, Vlaar, Svensson en in mindere mate Wuytens, Weghorst en Seuntjens kunnen best wat dragen maar een echte spelmaker mis je gewoon! Hoop niet dat AZ gaat leunen op de jeugd want die kan je geen heel seizoen laten spelen.

 • Haps en Luckassen gaan weg. Dat is zeker, helaas…. ze zijn in gedachten al vertrokken. als AZ poot stijf houdt. krijg je twee onruststokers de komende weken via de media of desnoods arbitrage een vertrek willen afdwingen. Bespaar ons het toneelstukje en vraag en incasseer de hoofdprijs voor beiden. Daarna de deur echt dicht.

  • Heb al eerder gemeld dat dit zou gebeuren ondanks alle uitspraken van Huiberts dat er in principe niemand verkocht wordt. AZ heeft nu nog maar één echte speler van het niveau subtop Eredivisie en dat is Van Overeem. De rest is allemaal middenmoot Eredivisie niveau!. Dus AZ mag zich dit jaar gelukkig prijzen met plek 9!

 • Het hele jaar hier niets anders gejank over hoe slecht AZ wel niet was, en nu moet de linksback van dit slechte elftal ineens meer dan 10.000.000 euro kosten. Dat is toch wel opmerkelijk te noemen. 🙂