Elftal en Technische staf

Ferdy Druijff vertrekt definitief naar Rapid Wien

Ferdy Druijff vertrekt naar Rapid Wien

Ferdy Druijff vertrekt definitief bij AZ, de aanvaller tekende bij Rapid Wien, de club waar hij sinds februari al op huurbasis speelde.

De 24-jarige spits uit Uitgeest had in Alkmaar nog een contract tot 2025, maar jammer genoeg (in alles natuurlijk een publiekslieveling) zat een langer verblijf in Alkmaar er niet meer in. Druijff speelde als kind van de club al sinds 2012 in Alkmaar en maakte er ondanks dat hij geen vaste plek in de basis kon veroveren, mooie momenten mee.

Tijdens zijn verhuurperiode aan NEC kroonde Druijff zich tot topscorer van de Eerste Divisie met 29 doelpunten. Ook won hij de prijs voor Beste talent van de Eerste Divisie. Bij Rapid, waar hij sinds februari speelde maakte hij zes doelpunten in dertien wedstrijden en dat was overtuigend genoeg voor de Oostenrijkers.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %