Ferdy Druijff wil vertrekken bij AZ
Elftal en Technische staf

Ferdy Druijf wil weg bij AZ

Ferdy Druijf heeft in een interview met De Telegraaf aangegeven dat hij weg wil bij AZ. De spits die gisteren 6 minuten kreeg van Pascal Jansen wil elke week spelen en minuten gaan maken.

Tegenover de krant geeft de spits aan dat hij geen prof is geworden om het te doen met kleine invalbeurten: Ik zit nu drie jaar bij de selectie en ik heb twee keer in de basis gespeeld. Ik wil ergens anders honderd procent spelen”.

Druijf had met AZ afgesproken dat hij zeker tot de winterstop zou blijven en dan een keuze zou maken en die beslissing is volgens hem dus nu gemaakt: “Voor mijn gevoel ben ik in vorm. Ik probeer alles, het maximale, te geven, maar krijg er het minimale voor terug”, aldus Druijf. “Mijn keuze is om ergens te spelen en dat is denk ik niet hier. Dus moeten we gaan kijken. Hoe lang ik hier zit, geef ik honderd procent. Daar ligt het niet aan. Maar ik wil meer en dat weten ze.”

 

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant