Ferdy Druijf verengde zijn contract bij AZ
Elftal en Technische staf

Ferdy Druijf tekent bij tot 2021

AZ maakte vanmiddag bekend dat het contract van Ferdy Druijf is verlengd tot medio 2021. De 20-jarige Uitgeestenaar is de vaste spits van Jong AZ en maakte dit seizoen al zes doelpunten. De jongeling kwam ook al tot twee invalbeurten bij AZ1.

Druijf kwam via FC Uitgeest in 2012 bij AZ terecht en is de volgende jeugdexponent die een nieuw contract tekent. Naast zijn twee invalbeurten in het eerste werd de spits afgelopen oktober ook voor de eerste keer uitgenodigd voor Oranje onder 20.

Druijf voelt vertrouwen

Tegenover AZ.nl laat Druijff weten zeer blij te zijn met zijn nieuwe contract: “Het vertrouwen dat de club naar me uitspreekt voelt goed”, reageert Druijf na het zetten van zijn handtekening. “Ik ben aan het begin van het seizoen drie maanden geblesseerd geweest. Daarna ben ik vol voor mijn laatste kans gegaan. Die heb ik met beide handen gegrepen. Nu moet ik stappen maken en zorgen dat ik vast bij het eerste elftal hoor. En dan op naar een basisplek.”

Beloning voor goede ontwikkeling

Max Huiberts ging op de website van AZ ook in op de verlenging: “Ferdy doet het erg goed en dat hebben we beloond met een langer verblijf”, zegt Directeur Voetbalzaken Max Huiberts. “Hij doet het wekelijks goed bij Jong AZ. En voor een spits niet onbelangrijk: hij maakt ook doelpunten. Ferdy heeft ons echt overtuigd.”

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant