Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
Elftal en Technische staf

Ferdy Druijf tekent bij tot 2021

Ferdy Druijf verengde zijn contract bij AZ

AZ maakte vanmiddag bekend dat het contract van Ferdy Druijf is verlengd tot medio 2021. De 20-jarige Uitgeestenaar is de vaste spits van Jong AZ en maakte dit seizoen al zes doelpunten. De jongeling kwam ook al tot twee invalbeurten bij AZ1.

Druijf kwam via FC Uitgeest in 2012 bij AZ terecht en is de volgende jeugdexponent die een nieuw contract tekent. Naast zijn twee invalbeurten in het eerste werd de spits afgelopen oktober ook voor de eerste keer uitgenodigd voor Oranje onder 20.

Druijf voelt vertrouwen

Tegenover AZ.nl laat Druijff weten zeer blij te zijn met zijn nieuwe contract: “Het vertrouwen dat de club naar me uitspreekt voelt goed”, reageert Druijf na het zetten van zijn handtekening. “Ik ben aan het begin van het seizoen drie maanden geblesseerd geweest. Daarna ben ik vol voor mijn laatste kans gegaan. Die heb ik met beide handen gegrepen. Nu moet ik stappen maken en zorgen dat ik vast bij het eerste elftal hoor. En dan op naar een basisplek.”

Beloning voor goede ontwikkeling

Max Huiberts ging op de website van AZ ook in op de verlenging: “Ferdy doet het erg goed en dat hebben we beloond met een langer verblijf”, zegt Directeur Voetbalzaken Max Huiberts. “Hij doet het wekelijks goed bij Jong AZ. En voor een spits niet onbelangrijk: hij maakt ook doelpunten. Ferdy heeft ons echt overtuigd.”

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!