Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘FC Twente in de markt voor overbodige Van Eijden’

Rens van Eijden staat in de nadrukkelijke belangstelling van FC Twente, dit meldt RTV Oost. Volgens het medium willen de Tukkers de verdediger op korte termijn vastleggen. Of het hierbij om een huurdeal gaat of een definitieve overgang is niet bekend. De stopper staat tot medio 2020 onder contract in Alkmaar, waardoor Twente met een transfersom over de brug zal moeten komen als men Van Eijden definitief over wil nemen.

Overbodig

De 30-jarige Bosschenaar kwam twee seizoenen geleden over van NEC en vormde in zijn eerste seizoen een defensief duo met Ron Vlaar. Na zijn debuutjaar raakte Van Eijden echter uit de gratie, waarna hij dit seizoen nauwelijks nog minuten maakte. In de winterstop werd de verdediger te kennen gegeven dat hij overbodig was en hoefde hij niet mee op trainingskamp naar Spanje. Transfers naar Sparta en Roda JC vonden echter geen doorgang in januari. De routinier maakte het seizoen daarom af in de Kaasstad.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com