Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Ernest Poku tekent tot 2023 bij AZ

Ernest Poku heeft zich vandaag tot medio 2023 verbonden aan AZ. De aanvaller van AZ Onder 16 kwam vorig jaar over van FC Amsterdam en heeft zich sindsdien stormachtig ontwikkeld in Alkmaar. De spits is inmiddels topscorer van zijn elftal met 12 goals en maakte vorige week zijn debuut als jeugdinternational tegen Duitsland bij het vierlandentoernooi in Portugal.

Poku, die onder andere interesse van Ajax negeerde, is blij met het contract. ‘Ik heb laten zien wat ik kan en er hard voor gewerkt. Hopelijk kan ik hier in het stadion uiteindelijk in de voetsporen treden van Myron Boadu, tegen wie ik opkijk. Hij is een voorbeeld voor mij’, reageert de aanvaller op het digitale huis van zijn club.

Foto: Ons Oranje 

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com