Elftal en Technische staf

Elfsborg en AZ onderhandelen over Jacob Ondrejka

Volgens het Zweedse Expressen zijn Elfsborg en AZ in onderhandeling over een transfer van Jacob Ondrejka, een 20-jarige vleugelaanvaller.

Volgens het Zweedse Expressen zijn Elfsborg en AZ in onderhandeling over een transfer van Jacob Ondrejka, een 20-jarige vleugelaanvaller.

Jacob Ondrejka heeft een aflopend contract

Ondrejka is een rechtsbenige vleugelspeler die zowel op links als op rechts uit de voeten kan. De aanvaller staat sinds 2020 onder contract bij Elfsborg en zijn contract loopt eind 2023 af. Omdat onderhandelingen over een verlenging tot op heden niet willen lukken, is de kans vrij groot dat Elfsborg geneigd is om hem te verkopen. In de Zweedse media liet Ondrejka al eerder weten altijd te willen kijken naar een stap hogerop omdat Zweden niet de beste plek is om het maximale uit je carrière te halen.

[foto via Pro Shots]

Vorig jaar ook al in beeld bij AZ

Ondrejka was vorig jaar ook al in beeld in Alkmaar en trok toen ook de interesse van het Turkse Besiktas. Nu zou de Alkmaarse club door willen pakken en geeft de krant aan dat de onderhandelingen gaande zijn. Omdat de internationale transferwindow dinsdag sluit is het zaak voor AZ om door te pakken.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %