Elftal en Technische stafEuropees Voetbal

Drietal AZ’ers terug bij selectie, Clasie nog niet fit

Pascal Jansen kan donderdag op bezoek bij SK Brann weer beschikken over Dantas, Van Brederode en Mees de Wit. Het drietal is hersteld van hun blessures. Jordy Clasie is nog afwezig.

Dat maakte Pascal Jansen woensdagavond op de persconferentie in Bergen bekend. “Clasie is niet meegereisd met de selectie”, laat de hoofdtrainer weten. “Hij heeft een verrekking opgelopen. Dat is een aderlating, maar we hebben vorige week ook zonder hem gespeeld.”

Ook blikte de oefenmeester nog even terug op het heenduel in het AFAS Stadion. “Het tempo aan de bal moet donderdag hoger. Brann is een fanatieke, hardwerkende ploeg. Aan de bal zal het een stuk beter moeten.”

Alles lijkt erop te wijzen dat Pantelis Hatzidiakos donderdag zijn laatste wedstrijd voor AZ speelt. De Griek wordt al langer gelinkt aan Cagliari en nam vorige week in Alkmaar al uitgebreid afscheid van de fans. Ondanks het naderende vertrek van de international, gelooft Jansen dat hij morgen alles zal geven. "Panta is op en top professional. Ik vertrouw er honderd procent op dat hij morgen alles geeft."

Hatzidiakos

Alles lijkt erop te wijzen dat Pantelis Hatzidiakos donderdag zijn laatste wedstrijd voor AZ speelt. De Griek wordt al langer gelinkt aan Cagliari en nam vorige week in Alkmaar al uitgebreid afscheid van de fans. Ondanks het naderende vertrek van de international, gelooft Jansen dat hij morgen alles zal geven. “Panta is op en top professional. Ik vertrouw er honderd procent op dat hij morgen alles geeft.”

Hatzidiakos lijkt binnenkort afscheid te nemen van AZ.

Aftrap Brann – AZ

SK Brann – AZ begint donderdag 31 augustus om 19:00 uur. De wedstrijd is live te zien op Veronica en ESPN.

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    0 %