Drama Vejinovic compleet: Gescheurde kruisband

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Marko Vejinovic komt dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid niet meer in actie. De van Feyenoord gehuurde middenvelder viel gister in de eerste helft uit in het duel met zijn broodheer. Na het oplopen van zijn blessure probeerde hij nog even door te voetballen, maar moest zich enkele minuten later toch laten vervangen. De schade is inmiddels bekend; een gescheurde kruisband.

Goede start

Een hard gelag voor de middenvelder die dit seizoen juist voor een verhuurperiode naar AZ koos om speelminuten te maken. De middenvelder wist zich na zijn overstap direct in de basis te spelen maar kan nu dus zo goed als zeker een streep zetten door het restant van het seizoen. Met vier assists in acht wedstrijden kende Amsterdam een prima start bij de club waar hij werd opgeleid.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com