Marko Vejinovic komt dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid niet meer in actie. De van Feyenoord gehuurde middenvelder viel gister in de eerste helft uit in het duel met zijn broodheer. Na het oplopen van zijn blessure probeerde hij nog even door te voetballen, maar moest zich enkele minuten later toch laten vervangen. De schade is inmiddels bekend; een gescheurde kruisband.

Goede start

Een hard gelag voor de middenvelder die dit seizoen juist voor een verhuurperiodeΒ naar AZ koos om speelminuten te maken. De middenvelder wist zich na zijn overstap direct in de basis te spelen maar kan nu dus zo goed als zeker een streep zetten door het restant van het seizoen. Met vier assists in acht wedstrijden kende Amsterdam een prima start bij de club waar hij werd opgeleid.

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

9 Replies to “Drama Vejinovic compleet: Gescheurde kruisband”

 1. Dit maakt de zondag wel compleet. Een zwarte zondag voor AZ.
  Vreselijk voor Marko. Hij kan samen met Calvin revalideren.
  Gelukkig is Midstjo gearriveerd. Hij mag het gaan laten zien.
  Sterkte Marko. We zijn er ziek van.

 2. AZ ging forceren en hij wilde zich laten zien en pang!
  Misschien wordt het beter met Mitsjo en onze vriend Bel Hasani

 3. Heel jammer Marko. Beterschap.
  Ben benieuwd wat Feyenoord en AZ na dit seizoen voor plannen met je hebben……
  Je hebt niet veel tijd gekregen om je te bewijzen.

 4. Koopmeiners kan heel goed zijn plek overnemen, maar zal wel weer Seuntjes worden.. Heel jammer genoot echt van zijn corners veel beter dan die van wuytens of dos Santos! En speelde altijd vooruit nooit terug

 5. Zo blijft er weinig over. Voetballers van tegenwoordig zijn echt van poppenstront. Om de haverklap zulke zware blessures. Vooral ons AZ is dit seizoen wel de sjaak zeg. Boadu, Stengs, Vejo. Allemaal spelers die het spel maakte. Nu zitten we weer meer opgescheept met DS bijvoorbeeld. Wie moet nu de assists geven dan? Overeem? Alireza is te wisselvallig. Ene wedstrijd super en volgende week weer drama. Ben benieuwd wat Mitsjo zal doen maar erg jammer dit. Vejo was een belangrijke speler.

 6. Vreselijk nieuws. De enige spelmaker van AZ ook nog een jaar uit de roulatie. Dit wordt een rampjaar! Alhoewel hij tegen 010 zeer matig speelde zullen we hem erg gaan missen. Wat nu Huiberts? Een spelmaker aantrekken in de winterstop?

 7. Vlaar, Krul, Venovij, El Hamdoui, was it all worth it?
  Keihard doorstomen met eigen jeugd, aangevuld met een paar echt goede aankopen (svensson, midjo)!

  We zijn geen ‘AZ-C’ voor dolende voetballers….

  Iedereen stoomcursus ‘mentale weerbaarheid voor dummies’ en gewoon kampioenschap als ambitie uitspreken en uitstralen. Weg met dat middle of the road gedoe. Met deze selectie moet je er gewoon voor gaan!!

  We hebben nog 27 potjes voor de boeg. Geen gejank over Vejinovic of Stengs. We mogen elke week 11 spelers opstellen en we hebben er genoeg. Kom op zeg!!

  Je moet een droom hebben en daar elke wedstrijd voor gaan. Het is nu te vrijblijvend en dat is killing voor de mentaliteit op het veld.

Comments are closed.