Supporterszaken

Draag bij aan een betere sfeer: collecte van het sfeerteam op de Ben-Side!

Zoals jullie in het stadion al hebben gemerkt wordt er door de vernieuwde Ben-Side hard gewerkt om de sfeer in Alkmaar naar een hoger niveau te brengen. Om hier een volgende stap in te kunnen zetten zal er tijdens AZ – Ajax gecollecteerd worden om materialen voor sfeeracties te kunnen gaan bekostigen.

Voor de grote doeken en vlaggen zijn rollen stof, garen, naaimachines, spuitbussen, verfrollers, verfbakken, kwasten, emmers verf en brandvertragend impregneer nodig. AZ sponsort ieder jaar een flink bedrag en ook de supportersvereniging draagt bij. Echter is dit niet genoeg om ieder jaar meerdere acties te maken. Daarom roept de Ben-Side op om ze een handje te helpen door middel van een donatie.

Help mee deze acties te financieren door deze week je muntjes te sparen en zondag te doneren aan de collectanten of doneer nu al via een Tikkie. Wil je op structurele wijze iets bijdragen? Dat kan ook door donateur te worden van Stichting Ben-Side Loyals. Voor een paar euro per jaar help jij mee om onze mooie stadion een onneembare vesting te laten worden. Misschien nog goed om te benadrukken: elke gedoneerde euro gaat weer 100% terug naar de tribune, dus geef gul!

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %