Dos Santos op huurbasis naar Sparta

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

De tijdelijke overstap van Dabney Dos Santos naar Sparta is een feit. De aanvaller zal door AZ tot het einde van het seizoen worden verhuurd aan de Rotterdammers. De Kasteelclub heeft met Dick Advocaat, Cor Pot en Fred Grim bijna een geheel nieuwe staf aangesteld en zullen ook de nodige spelers aan gaan trekken deze winter. Dat alles met de bedoeling om degradatie naar de Jupiler League af te wenden.

Statistieken

Advocaat en Dos Santos werkten eerder in Alkmaar al met elkaar samen. De vleugelspeler kwam in totaal 119 keer in actie namens de ploeg uit de Kaasstad en was daarin goed voor 14 goals en 28 assists. Hoeveel daar nog bij gaan komen is de vraag. Dos Santos ligt nog tot 2019 vast in het Afas Stadion.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

3 Reacties

  • Veel succes en plezier bij Sparta Dabney. Mooie club. Ik hoop dat je daar gaat vlammen en Sparta voor de Eredivisie behoud. Je hoeft maar een wedstrijdje een mindere dag te hebben dit seizoen…