Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Dorin Rotariu vertrekt naar FC Astana

Dorin Rotariu heeft AZ verlaten en zal zijn loopbaan vervolgen in Kazachstan. Club Brugge verhuurt de aanvaller tot het einde van het seizoen aan FC Astana, dat ook een optie tot koop heeft bedongen op de Roemeens international. Het zal een opluchting zijn voor Rotariu, die in Alkmaar eigenlijk nauwelijks zicht had op speelminuten.

Vertrek

Eerder deze winter was de Roemeen dichtbij een overstap naar Arminia Bielefeld, maar die ploeg kreeg op de slotdag zijn inschrijving niet rond. Rotariu kwam afgelopen zomer over van Club Brugge en werd door AZ gehuurd tot het einde van het seizoen. Na de terugkeer van Stengs kwam de international eigenlijk nauwelijks meer in actie. Omdat ook Gudmundsson hoger staat in de pikorde was een vertrek voor alle partijen de beste optie.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com