Ingezonden

Dit moet je weten als je gaat wedden op AZ

Steeds meer Nederlanders gokken online in ons land. Daardoor neemt ook het aantal mensen dat wel eens wedt op sporten zoals voetbal toe. Het is als AZ-fan ook mogelijk om in te zetten op de resultaten van je favoriete club. Zo kun je niet alleen inzetten op de uitslag van een wedstrijd, maar ook wie bijvoorbeeld man of the match zal worden of wie het eerste doelpunt maakt. Als je wilt gaan wedden op AZ, zijn er een aantal zaken die je moet weten. In dit artikel meer uitleg daarover.

Wedden op AZ

Niets is zo leuk als wedden op je favoriete club. Hoewel analisten AZ nog niet zien als de absolute favoriet, kan het zeker voorkomen dat je geld kunt verdienen aan het voorspellen van uitslagen van deze club. Veel verdedigers van de traditionele top 3 verslikken zich nog weleens in de club uit Alkmaar. Juist doordat AZ geregeld voor verrassingen in het betaald voetbal weet te zorgen, kan het lucratief zijn om erop te wedden. Wat moet je precies weten?

Bij wie kun je wedden op AZ?

Alle websites die een sportsbook hebben en een vergunning hebben gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit, maken het mogelijk om te wedden op AZ. Je kunt dus op alle wedstrijden van de Nederlandse club inzetten. Er zijn verschillende sportsbooks die je daarvoor kunt gebruiken. Je vindt in de top 10 goksites een flink aantal wedkantoren waar je terecht kunt. Denk bijvoorbeeld aan Bet365, Betcity of de TOTO. Deze wedkantoren laten je op een veilige en betrouwbare manier inzetten op je favoriete clubs.

Wedmogelijkheden AZ

AZ heeft al vaker laten zien dat de club voor verrassingen kan zorgen. De club leidt de talenten namelijk volledig zelf op, koopt gericht interessante spelers en de trainers zijn vaak doorgewinterde voetballers of echte vakmannen. Daardoor zijn er behoorlijk wat mogelijkheden om te wedden op AZ. De zogenaamde odds (winstkansen) zijn minder hoog dan het geval is bij andere clubs. Daardoor kun je voordeliger inzetten en je winst behalen als je gelijk krijgt met het vertrouwen in de club.

Je kunt bij het wedden op AZ op verschillende zaken wedden. Zo kun je uiteraard voorspellen of de club een wedstrijd zal winnen of verliezen. Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld te voorspellen wat de eindscore zal worden of welke club de eerste hoekschop mag gaan nemen. Daardoor heb je veel kansen om je inzet terug te winnen of zelfs te vergroten. Helaas zijn er ook professionele voetballers die op hun eigen wedstrijden wedden, maar gelukkig lijkt dat in omvang nog altijd klein te zijn. Het is bij wet verboden om op eigen wedstrijden te wedden. Of ook spelers van AZ daarbij betrokken waren, is niet bekend.

Wedden op spelers

Als je gaat wedden op AZ, zijn er een aantal spelers om zeker in de gaten te houden bij het wedden. Kijk bijvoorbeeld naar topspelers zoals Wout Weghorst en Teun Koopmeiners, die het inmiddels zelfs onder de strenge Louis van Gaal tot het Oranje Elftal hebben weten te schoppen. Met zulke spelers kan AZ iedere wedstrijd opnieuw voor een verrassing zorgen. Dat maakt het wedden op deze voetbalclub zo interessant en spannend.

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

    Comments are closed.

    0 %