Podcast 67

Dirk Scheringa… gezellig hè?!

In de 28ste aflevering van Podcast 67 is de man te gast die AZ omtoverde van een lelijk eendje in een prachtige zwaan: Dirk Scheringa. De oud-voorzitter, die tegenwoordig steevast via filmpjes op Facebook laat blijken als fan naar AZ te gaan.

Aan de keukentafel in Spanbroek spreekt Scheringa over zijn drijfveren om ooit bij AZ de handschoen op te pakken. Zijn warmste herinnering, zijn favoriete speler ooit en in hoeverre hij zijn eigen erfenis nog terugziet bij het huidige AZ.

Minder florissante zaken komen ook ter tafel: de schuldvraag rond het dak, de negatieve publiciteit rond Dirk en – jawel – de zalmroze tegels.

Luister via een podcast-app op je telefoon. of via deze link: https://podcast67.nl/28-dirk-scheringa-gezellig-he/

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant