‘Dennis Haar op lijstje PEC Zwolle’

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Dennis Haar is volgens de Telegraaf één van de kandidaten om Ron Jans op te volgen bij PEC Zwolle. De oefenmeester heeft recent aangegeven niet door te gaan bij de Zwollenaren, waardoor Haar een gegadigde is om aan de slag te gaan in het MAC³PARK Stadion. De huidige assistent van John van den Brom heeft daarbij wel concurrentie van John van ‘t Schip. De directie van PEC heeft volgens de berichten al een gesprek gehad met beide kandidaten.

Concurrentie

Op de achtergrond zouden ook Gert-Peter de Gunst (assistent van Jans), Robert Molenaar (FC Volendam) en Marinus Dijkhuizen (clubloos) op een lijstje staan. Haar zelf zou wel oren hebben naar een overstap naar de Overijsselse club. De zoon van clubicoon Martin Haar zou in principe volgend jaar door kunnen in zijn huidige rol als assiststent, maar de hoofdrolspeler zelf heeft in het verleden al aangegeven op termijn een baan als hoofdcoach te ambiëren.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

6 Reacties