‘Dennis Haar topkandidaat bij FC Volendam’

Martijn
Geschreven door Martijn

Dennis Haar zou volgens FC Volendam-fansite PéSide de topkandidaat zijn om vertrekkend trainer Robert Molenaar op te volgen. De 41-jarige assistent van John van den Brom lijkt al een tijdje op weg naar een baan als hoofdtrainer in het betaalde voetbal en waar hij eerder al werd genoemd in Zwolle, lijkt het nu dichterbij te gaan lukken.

Of de geruchten kloppen zal nog moeten blijken, maar gezien het al eerdere vastleggen van Arne Slot als nieuwe assistent bij AZ, lijkt het vrij voor de hand liggend dat deze transfer er binnen afzienbare tijd gaat komen.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Martijn

Martijn

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van supportersblog In de Hekken. Is daarnaast druk met webdesign bij 072DESIGN en heeft ook een webshop voor (fanatieke) voetbalsupporters.

3 Reacties

  • Leuke club om je trainerscarriere mee te beginnen. Prima jeugdopleiding staan laatste jaren standaard bij de laatse 5 in de Jupiler. Het wordt tijd dat ze weer gaan promoveren naar de Eredivisie, leuk uitstapje voor de AZ supporters!

  • Ik denk dat Martin wel toe is aan een nieuwe stap in zijn carrière. Hij heeft zijn papieren, ervaring en ook wel de leeftijd nu uit te vliegen.