Wedden op voetbal

Overig nieuws

Den Haag voorkomt Europese uitschakeling en biedt AZ onderdak

AZ speelt de eventuele wedstrijden in de groepsfase van de Europa League in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De Hofstad voorkomt daarmee diskwalificatie voor de Alkmaarders. De club had namelijk tot vandaag de tijd om een thuishaven te vinden voor de groepsfase. Was dat niet gelukt dan was de ploeg bij voorbaat uitgesloten van deelname aan de poulefase.

’Als AZ nu geen speellocatie kan opgeven heeft dit voor AZ diskwalificatie door de UEFA tot gevolg, dat is heel ernstig’, reageert de Haagse Burgemeester Pauline Krikke. ‘Als ADO Den Haag ooit in de problemen komt als AZ dit seizoen, dan hoop ik ook dat iemand ons te hulp schiet.’ Morgen moet de ploeg van Slot zich daadwerkelijk weten te kwalificeren voor de groepsfase door in de laatste voorronde af te rekenen met Royal Antwerp. De heenwedstrijd eindigde in 1-1.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com