Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Dekker en Stam signeren contract bij AZ

Daags na de afsluiting van het seizoen komt het eerste contractnieuws naar buiten in Alkmaar. Linksbuiten Vince Gino Dekker komt over van Ajax en tekent tot 2020 bij AZ, terwijl trainer Koen Stam promotie maakt en is vastgelegd als trainer van Jong AZ. Ook Stam zette zijn handtekening onder een verbintenis tot 2020. 

Koen Stam maakt als coach al jaren deel uit van de opleiding en had afgelopen seizoen AZ onder 19 onder zijn hoede. De 31-jarige trainer uit Schagen reageert op het digitale huis van zijn club verheugd. ‘Ik ben heel blij dat ik mijn volgende stap bij AZ kan zetten. Het worden ook mijn eerste stappen als coach betaald voetbal. De afgelopen jaren heb ik bij AZ Onder 19 al gewerkt met een leeftijdscategorie waarin de spelers steeds nadrukkelijker toewerken naar AZ 1. Bij Jong AZ tref ik een ploeg waarin het nog meer op finetuning van dat proces aankomt. Daar kijk ik enorm naar uit.’

Dekker

Vince Gino Dekker komt als speler naar Alkmaar en zal in eerste instantie aansluiten bij Jong AZ. De linksbuiten staat te boek als groot talent, maar zag zijn ontwikkeling geremd worden door lang blessureleed. Bij AZ krijg hij de kans zich verder te ontwikkelen. ‘We zijn blij dat we opnieuw een talentvolle speler aan ons hebben kunnen binden’, geeft Directeur Max Huiberts aan op AZ.nl. ‘Gino kan als voetballer goed bij AZ passen. Een echte ouderwetse linksbuiten. Wij geven hem nu de kans om zich bij Jong AZ verder te ontwikkelen en vervolgens de stap naar het eerste te maken.’

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com