Wedden op voetbal

Overig nieuws

Deel van dak AFAS-Stadion ingestort

Een deel van het dak van het AFAS-stadion is ingestort

Vanmiddag is een deel van het dak van het AFAS-stadion ingestort. Of de eerstkomende wedstrijd tegen FC Mariupol gespeeld kan worden is zeer onduidelijk, maar als we de ravage zo bekijken dan lijkt dat niet aannemelijk, ook omdat een zeer grondige inspectie noodzakelijk lijkt.

In de media wordt volop gespeculeerd over de als oorzaken, zo vallen de woorden wind (dat zou niet mogen) en zonnepanelen (die er sinds 3 jaar op liggen) regelmatig.

We zijn in ieder geval zeer opgelucht dat dit niet op een wedstrijddag plaats heeft gevonden, dat had zonder twijfel een stadionramp van enorme proporties opgeleverd…

[headerfoto via Pro Shots | Vincent de Vries]

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.