Overig nieuws

Deal tussen BetCity en AZ van de baan

AZ sluit overeenkomst met BetCity

BetCity heeft vandaag bekend gemaakt dat het geen hoofdsponsor zal worden van AZ, dit weet het NHD te melden. De potentiële sponsor was in hoofdlijnen akkoord met de club over een deal van vier jaar, maar een eerdere overeenkomst tussen AZ en Unibet gooit roet in het eten.

Wat het afhaken van BetCity betekent voor AZ is onduidelijk. De Alkmaarders nemen morgen officieel afscheid van AFAS en lijken nu geen nieuwe hoofdsponsor klaar te hebben staan. Of wel natuurlijk, maar dat horen wij als supporters natuurlijk pas wanneer er handtekeningen zijn gezet.

Onduidelijkheid over Unibet en AZ

Ook is nu onduidelijk wat er tussen AZ en Unibet gaat gebeuren. Deze gokaanbieder heeft vanwege wat schimmige praktijken in het verleden (ze lieten Nederlanders er rustig op los gokken terwijl dat eigenlijk niet mocht) nog geen licentie op de Nederlandse markt.

Daarnaast ontstaat er in Nederland een steeds negatiever sentiment tegenover de gokpartijen, die er lustig op los adverteren om mensen aan het gokken te krijgen. De vraag is dan misschien ook wel gerechtvaardigd of je dit als club met een voorbeeldfunctie moet willen (geen waardeoordeel van deze kant verder, als ze ons benaderen dan zouden we dat ook overwegen natuurlijk).

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %