Elftal en Technische staf

De Winter wil weg – en snel

Yves de Winter heeft het niet naar zijn zin in Alkmaar. De Belgische keeper is in het seizoen 2012/2013 bij AZ gekomen in de wetenschap dat Esteban snel verkocht zou worden, maar tot op heden is dit nog niet gebeurd. De Belg is daardoor nog altijd derde keeper, met ook Sergio Rochet voor zich. Hij wil zo snel mogelijk vertrekken om elders aan spelen toe te komen.

In gesprek met de Gazet van Antwerpen geeft De Winter aan dat hij weinig eisen heeft. ”Laat de clubs die interesse hebben maar bellen”. Afgelopen zomer kreeg hij een week voor het sluiten van de transfermarkt al te horen dat hij mocht vertrekken uit Alkmaar, maar een transfer kwam er toen niet van. ”Als Esteban zou vertrekken zou ik het overnemen, maar na drie jaar is Esteban hier nog steeds”, treurt de 27-jarige sluitpost die in 2012 overkwam van De Graafschap.

Aflopend contract

Yves de Winter is in officieel verband één keer voor AZ uitgekomen. Dit was in de Europa League-wedstrijd in Thessaloniki. AZ speelde daar met 2-2 tegen PAOK en De Winter keepte de gehele wedstrijd. Zijn contract in Alkmaar loopt komende zomer af.

R.R
City of Dreams! Groundhopper, heerlijk om in andere stadions te komen (nationaal, internationaal).

  12 Comments

  1. Vind je het gek, als je nooit een kans krijgt. Laat die clown maar vertrekken.

  2. Precies, laat Clown Esteban per direct vertrekken. Weg er mee

  3. 2halen1 betalen zeg ik 🙂

  4. Gewoon een vetkwap van een Verhoeven halen als 3e keeper. En Rochet als 1ste keeper met daarachter Olij.

   Heb je nooit problemen met ontevreden keepers.

  5. Wie is de volgende de wil vertrekken???? Er gaat toch iets goed mis bij AZ.

  6. Ben erg bang dat dit AZ erg verziekt is ook gezien de resultaten van Utrecht thuis en de wedstrijden na de winterstop met als tragisch dieptepunt de bekerwedstrijd tegen Twente. Wat is er aan de hand? Waarom wil iedereen weg? Toch weer die Stewart? We zullen het binnenkort wel te weten komen.

   1. inderdaad Ernst lijkt wel een beetje op Sepp Blatter

    1. Stewart heeft zijn langste tijd, allang gehad. Time to move…..

  7. Niet erg chique. Als je een worst voorgehouden wordt, waaruit uiteindelijk blijkt dat je niet ingezet gaat worden binnen AZ1, dan zet je je zaakwaarnemer aan het werk. Dan ga je toch niet als een soort slet jezelf onvoorwaardelijk aanbieden? Het is ook niet heel netjes van AZ, maar de keeperstrainer zal hem kwalitatief niet goed genoeg vinden, dus ik ga ervan uit dat het gegrond is.

   “Laat de clubs die interesse hebben maar bellen.” Hij heeft op de bank in ieder geval nog niets geleerd van professionaliteit. Het is wel de pot waar ‘ie nog steeds uit vreet.

   1. Ik snap Winter wel. Je wilt spelen. Niet op de bank zitten en hopen dat je er ooit in mag. Olij zit er ook aan te komen. Hij is nu nog 27 dus eventueel nog mogelijkheid om ergens anders heen te gaan.

    Keeperstrainer van Aat is zelf vrij slecht. Elke keeper onder hem wordt slechter en slechter en onzekerder.

    Stewart vermoedt ik ook dat hij de boel verziekt binnen onze club. Dus ik hoop van ganzerharte dat hij HEEL snel vertrekt.

  8. Frans hoek heeft de Gea niet zo heel veel meer te leren, lijkt mij de meest logische vervanger voor Nick van aart. Dan Ron jans voor bassie en Adriaan alleen op steward z’n plek nog een topper en we worden kampioen!!

  9. Veel spelers willen nu weg. Hoe je het ook wendt of keert, dat is geen goed teken. De leiding slaagt er niet in om rust in de tent te houden.

  Comments are closed.

  Ook interessant