24-06-2018: Voetbal: Eerste training AZ: Alkmaar (L-R) Rody de Boer, Nick van Aart Voorbereiding seizoen 2018/2019
Elftal en Technische staf

‘De Boer staat voor tijdelijke overstap naar De Graafschap’

Rody de Boer staat op het punt de overstap te maken naar De Graafschap, dat meldt Voetbal International deze morgen. De 22-jarige doelman zal de Superboeren op huurbasis gaan versterken. De goalie maakte twee jaar geleden na een succesvolle periode bij Telstar de overstap naar AZ. In Alkmaar moest de talentvolle doelman echter genoegen nemen met een plekje achter de ongenaakbare Marco Bizot.

In Doetinchem komt de keeper een oude bekende tegen. Mike Snoei was namelijk bij Telstar ook al de trainer van De Boer. Door het naderende vertrek van goalie zal AZ op zoek moeten naar een extra doelman. Eerder deze week vertrok Jasper Schendelaar namelijk al op huurbasis naar Telstar. Met Mees Bakker hebben de Alkmaarders nog een talentvolle doelman onder contract staan, maar de jeugdinternational lijkt komend seizoen vlieguren te gaan maken bij Jong AZ.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant