16-09-2018: Voetbal: AZ v Feyenoord: Alkmaar Eredivisie 2018/2019 l-r Jonas Svensson (AZ), Tyrell Malacia (Feyenoord)
Wedstrijden

Datum AZ-Feyenoord vastgesteld

De kraker tussen AZ en Feyenoord gaat op woensdag 8 april gespeeld worden. Er zal in Alkmaar om 18:45 worden afgetrapt. De wedstrijd zou oorspronkelijk op 9 februari gespeeld worden, maar werd toen afgelast vanwege storm Ciara.

De wedstrijd kon helaas niet later beginnen, aangezien de UEFA niet toestaat dat competitiewedstrijden op hetzelfde moment gespeeld worden als Champions League-duels. Het treffen tussen de twee ploegen kan van groot belang zijn in strijd om te titel en zelfs beslissend als het gaat om plek twee. De spelers kunnen jullie steun dan ook goed gebruiken. Dus kom vooral naar het stadion en koop je kaarten hier.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant