Daniel Beukers tekent eerste profcontract bij AZ
23-03-2019: Voetbal: O15 AZ v Vitesse: Alkmaar l-r Daniel Beukers (AZ)
AZ Jeugd

Daniël Beukers tekent eerste profcontract bij AZ

Verdediger en jeugdspeler Daniël Beukers heeft vrijdag zijn eerste profcontract bij AZ getekend. De talentvolle Spakenburger uit AZ onder 17 ligt nu vast tot medio 2023.

Beukers kwam in 2018 over van IJsselmeervogels en is door zijn goede prestaties in de jeugd inmiddels ook jeugdinternational.

Trots en dankbaar

Beukers zelf is in zijn nopjes met het eerste contract: “Ik ben trots en dankbaar”, aldus de Spakenburger. “Er spreekt vertrouwen uit dit contract en dat geeft nog meer motivatie om hard te blijven werken.

Brandenburg: ‘geeft altijd het maximale’

Hoofd Jeugdopleiding Paul Brandenburg is vanzelfsprekend ook tevreden met Beukers: “Hij is een rechtsbenige verdediger die altijd het maximale geeft, over veel loopvermogen beschikt en zowel aanvallend als verdedigend kwaliteiten heeft”.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant