Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘Dani de Wit moet opvolger worden van Guus Til’

Dani de Wit tekent een contract van 5 jaar bij AZ

Dani de Wit staat hoog op het lijstje om de opvolger te worden van Guus Til, dat bevestigen diverse bronnen rond de AZ Fanpage. De middenvelder van Ajax komt momenteel niet in aanmerking voor veel speeltijd in Amsterdam en wordt gezien zijn speelstijl als goede optie gezien om Til te vervangen op het Alkmaarse middenrif.

De Wit kwam vorig seizoen tot elf optredens in het eerste van Ajax, veelal korte invalbeurten, maar wist daarin niet te scoren. Voor Jong Ajax speelde hij achttien duels en was daarin goed voor zes goals en zes assists. De Alkmaarders hebben nog vijf dagen om een overgang af te ronden want dan sluit de vaderlandse transfermarkt. Als de clubs akkoord zijn ligt er een meerjarig contract klaar voor De Wit.

Foto: Pro Shots | Thomas Bakker

 

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com