Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Dabney Dos Santos vertrekt naar Heracles Almelo

Dabney Dos Santos maakt per direct de overstap naar Heracles. De vleugelspeler tekent voor 2 jaar in Almelo. Dos Santos kwam niet meer voor in de plannen van trainer John van de Brom. Het bedrag waarvoor Dos Santos naar Heracles gaat is niet bekend.

Eigen Jeugd

Dos Santos is een jongen uit de eigen jeugd van AZ. Hij maakte zijn debuut op 25 oktober 2014 tegen FC Groningen. Uiteindelijk speelde hij 119 wedstrijden voor AZ en scoorde daar 14x in en gaf 28 assists. Vorig seizoen werd Dos Santos verhuurd aan Sparta waar hij zijn oude coach Dick Advocaat tegenkwam. Dat was echter niet zo’n succes. Hij speelde daar 9 wedstrijden en gaf geen enkele assist en maakte geen goals.

 

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Timo de Jong
Over de schrijver

Als HAVO-scholier droom ik van een carrière als journalist en mijn werk voor AZFanpage zijn de eerste stappen op dit gebied. Ik ben compleet voetbalgek en heb een seizoenkaart in Vak S.