Wij zijn op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om mee te schrijven?

Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
Elftal en Technische staf

Coutinho vertrekt bij AZ

Gino Coutinho vertrekt deze zomer bij AZ. Het aflopende contract van de doelman wordt niet verlengd. Hoe de toekomst van de keeper eruit gaat zien is nog niet bekend. ‘Op een gegeven moment wil je toch weer gaan spelen’, geeft Coutinho aan tegenover AZ Fanpage. ‘Komende tijd ga ik alle opties afwegen. Het moet wel de juiste club zijn. Mocht die niet komen dan ben ik wel op een leeftijd dat ik ook kan zeggen dat het mooi is geweest.’

’De beslissing om te vertrekken is in onderling overleg genomen. AZ heeft aangegeven het volgend jaar anders te willen invullen en zelf heb ik voor mijn gevoel ook lang genoeg op de bank gezeten.’ Coutinho kwam tot twintig optredens in dienst van AZ.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com