Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Coutinho tekent nieuw contract tot 2018

Gino Coutinho blijft verbonden aan AZ. De 34-jarige doelman geniet vanaf zaterdag eigenlijk de transfervrije status, maar weet dat hij ook aankomend seizoen in Alkmaar blijft voetballen.

Zo bevestigde hij in Dirkshorn onder andere tegenover AZ Fanpage. Daar speelde AZ haar eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen een plaatselijke regioselectie (1-7 winst). Coutinho stelde in gesprek met journalisten dat hij al in april met de club tot een principeakkoord was gekomen. De afspraak is toen gemaakt om na de zomervakantie een krabbel onder een nieuwe verbintenis te zetten, die de ex-doelman van ADO Den Haag en PSV tot de zomer van 2018 in de kaasstad houdt. Dat officiële moment gaat de komende dagen dus plaatsvinden.

Stand-in

Het verklaart tevens waarom voormalig eerste keus Sergio Rochet geen toekomst meer heeft bij AZ, zelfs niet als stand-in voor nieuwkomer Marco Bizot. Want dat is de rol die Coutinho ook komend seizoen op zich zal moeten nemen. De Bosschenaar kwam in 2015 transfervrij over van Excelsior en speelde tot dusver elf officiële duels in het AZ-shirt.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Brian Wijker
Over de schrijver

Sinds de zomer van 2014 werkzaam voor deze website. Is vaak te vinden op de perstribune bij thuis- en uitwedstrijden van AZ. Brian is ook redacteur bij In de Hekken en werkt als Freelancer bij het Noordhollands Dagblad. Volg Brian op twitter: @BrianWijker

6 Comments

Comments are closed.
  • Avatar
    • Avatar
    • Avatar
  • Avatar