Europees Voetbal

Clasie en Letschert terug bij wedstrijdselectie

AZ heeft morgen weer de beschikking over Jordy Clasie. De middenvelder was afgelopen weekend tegen Go Ahead Eagles nog geschorst, maar keert morgen weer terug. Ook Letschert keert terug bij de wedstrijdselectie. Of zij ook gelijk weer in de basis staan, liet Jansen woensdag nog in het midden.

Na de ruime overwinning op Go Ahead Eagles van afgelopen weekend, staat morgen alweer de tweede groepswedstrijd van de Conference League voor de deur. De zege van afgelopen weekend heeft de groepssfeer goedgedaan. “Die is iets beter dan de afgelopen weken natuurlijk”, vertelt hoofdtrainer Pascal Jansen via de officiële clubkanalen. “Er is iets meer ontspanning in de groep.”

Taaie tegenstander

In het AFAS Stadion krijgt AZ morgen bezoek van FK Jablonec. Twee weken geleden boekten de Tsjechen een 1-0 zege op CFR Cluj, waardoor zij nu koploper zijn in de groep. “We verwachten een hele stugge, taaie tegenstander”, vervolgt Jansen. “Het is een wedstrijd waar een hoop voor ons op het spel staat.”

Clasie en Letschert

AZ moest het de afgelopen twee wedstrijden doen zonder de geschorste Jordy Clasie. Morgen keert hij weer terug bij de wedstrijdselectie. Ook Timo Letschert keert na zijn disciplinaire schorsing weer terug bij de selectie. Jansen liet woensdag nog even in het midden of zij donderdag in de basis starten.

Timo Letschert stapte niet in de spelersbus

Letschert keert morgen terug bij de wedstrijdselectie

Aftrap

AZ – FK Jablonec begint donderdag om 18.45 uur. Omdat de Alkmaarders tegelijk met PSV spelen, is de wedstrijd alleen te volgen via ESPN.

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    Ook interessant