Iliass Bel Hassani keert weer terug bij de selectie van AZ, dit meldt de Telegraaf zojuist. De middenvelder werd in augustus uit de selectie gezet omdat de technische leiding niet tevreden was de ontwikkeling van de Rotterdammer. Sindsdien werkte Bel Hassani een individueel trainingsprogramma af. Vanaf vandaag zal hij echter weer deel gaan nemen aan de groepstrainingen.

Verwachtingen

De 25-jarige international van Marokko heeft twee weken de tijd om toe te werken naar een eventuele rentree in het eerste elftal. Wellicht dat hij komende vrijdag met Jong AZ alweer minuten kan gaan maken voor de Alkmaarders. Bel Hassani kwam vorig jaar zomer met hoge verwachtingen naar de Kaasstad maar wist deze tot op heden niet waar te maken. In dienst van AZΒ kwam hij tot 36 duels, waarin hij drie doelpunten wist te maken en ook nog eens zeven keer de assist verzorgde.

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

4 Replies to “Van den Brom haalt Bel Hassani terug bij selectie”

 1. Ik hoop dat dit geen nood sprong is maar dat Belhassani echt vooruitgang heeft geboekt. Middenveld was weer super slecht tegen Feyenoord, ja ook de verdediging, dus die kan wel een kwaliteitsinjectie gebruiken.

 2. Nou alles of niets! Als je het aan mij vraagt is hij wat aan de dikke kant geweest voor een ‘topsporter’ al kijk je naar hakim Zyech die is toch wat atletischer gebouwd…

 3. Een kat in het nauw maakt rare sprongen, toch JOHN?? o-4 verlies, Vejinovic zwaar geblesseerd, bel hassani terug bij de selectie, wat zal het volgende slechte nieuws zijn?

 4. Vlaar, Krul, Venovij, El Hamdoui, was it all worth it?
  Keihard doorstomen met eigen jeugd, aangevuld met een paar echt goede aankopen (svensson, midjo)!

  We zijn geen ‘AZ-C’ voor dolende voetballers….

  Iedereen stoomcursus ‘mentale weerbaarheid voor dummies’ en gewoon kampioenschap als ambitie uitspreken en uitstralen. Weg met dat middle of the road gedoe. Met deze selectie moet je er gewoon voor gaan!!

  We hebben nog 27 potjes voor de boeg. Geen gejank over Vejinovic of Stengs. We mogen elke week 11 spelers opstellen en we hebben er genoeg. Kom op zeg!!

  Je moet een droom hebben en daar elke wedstrijd voor gaan. Het is nu te vrijblijvend en dat is killing voor de mentaliteit op het veld.

  Forza AZ

Comments are closed.