Van den Brom haalt Bel Hassani terug bij selectie

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Iliass Bel Hassani keert weer terug bij de selectie van AZ, dit meldt de Telegraaf zojuist. De middenvelder werd in augustus uit de selectie gezet omdat de technische leiding niet tevreden was de ontwikkeling van de Rotterdammer. Sindsdien werkte Bel Hassani een individueel trainingsprogramma af. Vanaf vandaag zal hij echter weer deel gaan nemen aan de groepstrainingen.

Verwachtingen

De 25-jarige international van Marokko heeft twee weken de tijd om toe te werken naar een eventuele rentree in het eerste elftal. Wellicht dat hij komende vrijdag met Jong AZ alweer minuten kan gaan maken voor de Alkmaarders. Bel Hassani kwam vorig jaar zomer met hoge verwachtingen naar de Kaasstad maar wist deze tot op heden niet waar te maken. In dienst van AZ kwam hij tot 36 duels, waarin hij drie doelpunten wist te maken en ook nog eens zeven keer de assist verzorgde.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com